MENÜ

Pire'de Efes şov

Abone Ol Google News

Anadolu Efes, sorunlu Olympiakos karşısında hata yapmadı ve 5. galibiyetini alıp zirve yarışını sürdürdü: 67-86... Çift maç haftasında CSKA Moskova’yı deplasmanda yenen, iki gün sonra ise evinde Maccabi’den 25 fark yiyen Olympiakos’un nasıloynayacağını kestirmek güçtü aslında. Ama Efes kendi oyununu oynadı, rakip ise birebirler dışında hiçbir şey üretemeyince temsilcimiz genel olarak çok rahat olduğu maçı farklı kazanıp yoluna devam etti...

Haberin Devamı

Oyun kuruculardan 51 sayı

Panathinakios karşısındaki performansı nedeniyle Ergin Ataman tarafından hedeftahtasına oturtulan Micic, hocasına nazire yaparcasına başladı maça. Pire’de kullandığı 6 üçlüğün 5’inde isabet bulan Sırp yıldız, 27 sayıyla muhteşem bir performans sergilerken, ekürisi Larkin de sadece bir şut kaçırdığı maçı 24 sayı ile tamamladı. İki oyun kurucusundan 51 sayılık bir katkı alan Lacivert-Beyazlılar, 2. çeyrekte 32-11, son periyotta ise 19-9’luk seriler yakaladı.

Olympiakos çaresiz kaldı

Bu yıl sadece Euroleague oynayan, Yunanistan 2. Ligi’nde B Takımı ile mücadele eden Olympiakos, ilk kezböyle bir durumla karşı karşıya geliyor. İlk hafta coach Blatt’i gönderen, ardından sürekli oyuncu rotasyonuna giren Pire ekibi, yaşlanmış Spanoulis’i de göz önüne aldığımızda, bu yıl beklentilerin çok uzağında kalacak gibi görünüyor. Eski Efes’li Paul’ün ekstra performansı, Printezis ve Punter’ın birebir zorlamaları ile zaman zaman umutlansalar da Anadolu Efes’in kendine güvenli oyunu karşısında çaresiz kaldılar. Bu sezon her galibiyetin anlamı büyük. Son hafta belki de 8. takımı galibiyet değil, averaj belirleyecek. Her ne olursa olsun, Atina’dan galibiyet çıkarmak bir zaferdir. Tebrikler Efes..

Haberin Devamı
YORUM YAZ