MENÜ

Kâbus gecesi

Abone Ol Google News

Euroleague’e çok kötü bir başlangıç yapıp 3 deplasman’da da kaybeden Fenerbahçe Beko, Tel Aviv’de Maccabi’ye de diş geçiremedi. 23 sayıdan gelip son 4 dakikaya girilirken farkı 5’e düşürse de yenilmekten kurtulamayan Obra’nın askerleri, 5. haftada 4. mağlubiyeti aldı.

Haberin Devamı

Son 5 yıldır Final-Four oynayan Fenerbahçe Beko için bu sezon kabus gibi başladı...

Sırasıyla Real Madrid, Kızıl Yıldız ve Milano’ya yenilen Kanarya, dün de Maccabi karşısında ikinci yarının başında 23 sayı (46-23) geri düştü. Kalan dakikalarda ortaya karakter koyan, özellikle Ali Muhammed ve Williams’ın kararlığı ile farkı 5 sayıya (59-54) indirip maça ortak olan Sarı-Lacivertliler, Datome’nin arka arkaya kaçırdığı şutlar sonrası mucizeyi gerçekleştirmeyi başaramadı.

De Colo bünyeye uymadı

Özellikle ilk yarıdaki basketbol tam bir hayal kırıklığı oldu Fenerbahçe için. Ne savunma yapan ne hücumda bir tane bile organize basket bulabilen Sarı-Lacivertliler, yelkenleri erken suya indirdi. İkinci yarıda savunmadaki mücadele, Ali Muhammed ve Williams’ın ‘Pes etmeyen’ kişilikleri, Maccabi’nin 23 sayı öne geçse bile Fenerbahçe’nin adından korkup galibiyete bir an olsun inanmaması, neredeyse maçı temsilcimize getirecekti. Ama olmadı... Zaten maçın hakkı da 30 dakika çok dominant basketbol oynayan Maccabi’nindi... De Colo ve Williams transferleri heyecan yaratmıştı. Ama De Colo, bünyeye uymadı. Vücut bu yeni organı kabul etmedi!!!

Haberin Devamı

17 top kaybı, 11 asist

Fransız yıldız da tamamen atmaya konsantre. Her maç takımın en çok top kaybı yapan oyuncusu. Dün tam 6 top kaybetti.

Fenerbahçe takım olarak da 17. Obradovic’in takımından hiç alışık olmadığımız bir istatistik bu. 17 top kaybına karşın sadece 11 asist var.

Sloukas, Kalinic, Vesely vurdumduymaz... Fenerbahçe’nin önünde daha uzun bir süre var ama şu an için gidişat hiç umut verici değil...

YORUM YAZ