MENÜ

Hoş geldin partisi

Abone Ol Google News

8 aydır parkelerden uzak kalan Joffrey Lauvergne’nin 13 sayıyla takımın en skoreri olduğu maçta Fenerbahçe Beko, henüz galibiyeti bulunmayan Bahçeşehir’i yaptığı iyi savunma ile geçti, Basketbol Süper Ligi’nde 4’te 4 yaptı.

Haberin Devamı

Euroleague’de ilk galibiyetini hafta içi Baskonia karşısında alan Sarı-Lacivertliler, İNG Basketbol Süper Ligi’nde de namağlup serisini sürdürdü. En önemlisi, geçen sezon şubat ayında sakatlanan ve o günde bu yana forma giyemeyen Joffrey Leuvergne’nin parkelere hızlı bir dönüş yapması oldu. Bahçeşehir karşısında 13 sayı ve 5 ribauntluk bir performans sergileyen Fransız pivot, fizik olarak da iyi bir görüntü çizdi.

Sarı-Lacivertliler, hücumda yine çok akıcı ve verimli oynamasa da, 40 dakika boyunca savunmada konsantreydi. Bütün periyotlarda rakibini 20 sayının altında tutan Kanarya, oyunu sürekli kontrol ederken, dakikaları da tüm oyunculara dağıtıp kazanırken fazla yıpranmadı.

De Colo bu kez devrede değil

7 asist yapan Sloukas, yavaş yavaş forma girdiğini gösterirken, gözler Baskonia maçında 39 sayı atan De Colo’nun üzerindeydi. Fransız yıldız, bu kez çok fazla top kullanmadı, 7 sayı atarken, 5 ribaunt alıp, 5 de asist yaptı, yine takımına ciddi katkıda bulundu.

Haberin Devamı

Geçen yıl ligin en çok para harcayan takımlarından biri olan ancak Play-Off’a bile kalamayan Bahçeşehir ise şu anki görüntüsüyle yine hedefin çok uzağında kalır.

YORUM YAZ