MENÜ

Heyecana devam

Abone Ol Google News

Final serisi bir gün aradan sonra Ataşehir’e taşınıyor. 8 periyodluk ilk 2 maçın 7 çeyreğinde Fenerbahçe Beko’nun büyük üstünlüğü vardı. Serinin son bölümünde Anadolu Efes’in kısa oyuncuları ile geri dönmesi, durumu 1-1’e getirdi.

Haberin Devamı

Olumlu değil...

Fenerbahçe Beko, sakatlıklar nedeniyle dar bir rotasyonla oynuyor. Ama Ergin Ataman da bu tip maçlarda 8 kişilik rotasyonu geçmediği için, yıpranma iki takım için de aynı görünse de, Efes yabancılarını dinlendirme fırsatı buluyor. Nitekim 2. maçta Moerman- Motum, Simon-Beaubois değişiklikleri, her ne kadar oyuna çok fazla etki etmese de Efes kazanmanın yolunu buldu.

Ergin Ataman, bu maçta da yabancı rotasyonuna gidecektir. Deplasmanda oynayacağı için savunma sertliğini düşünüp bir James Anderson hamlesi gelebilir.

Fenerbahçe’de ise babasının cenazesine giden Kostas Sloukas da oynamazsa, rotasyon iyice daralacak. Sakatlardan henüz olumlu bir haber gelmedi....

4 galibiyet gerek

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nun ev sahipliği yapacağı karşılaşma, saat 21.00’de başlayacak. Müsabakayı Mehmet Keseratar, Emin Moğulkoç ve Kaan Büyükçil hakem üçlüsü yönetecek.

Haberin Devamı

Final serisinde 4 galibiyete ulaşan takım, şampiyon olacak.

YORUM YAZ