MENÜ

Galatasaray, Belgrad'da kayıp

Abone Ol Google News

Basketbol Süper Ligi’nde 3’te ‘0’ çeken Galatasaray, Eurocup’ta Kızılyıldız deplasmanında tutunamadı. 30 sayı fark yiyen Cim Bom ikinci tura kalma yolunda büyük bir darbe aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray her ne kadar ligde istediği sonuçları alamasa da, Eurocup’ta daha iyi basketbol oynuyordu.

4 maçın 2’sini kazanan, 2’sini de son saniyede kendi hataları ile kaybeden Cim Bom, uzun yıllar Euroleague oynayan ve bu kupanın favorileri arasında yer alan Kızılyıldız karşısına çıktı.

Geçen yıl transfer ettikleri Boşnak Alen Omiç nedeniyle takımı protesto eden ‘ırkçı’ taraftar grubu ‘Delice’, Galatasaray’la eskiden kalma gerginlik nedeniyle boykota ara verip Alexander Nikoliç’teki yerini alırken, salonda zor bir atmosfer yarattı.

Defoları ortaya çıktı

Taraftar desteğini arkasına alan Kızılyıldız, ligimizden tanıdığımız Baron’un üçlükleriyle öne fırlarken, yaptığı savunma ile neden kupanın en az sayı yiyen takımı olduklarını gösterdi.

Galatasaray kaybettiği maçlarda dahi, son ana kadar oyunun içinde kalmayı başarmıştı. Ama Belgrad’da bir an olsun, maça giremediler. Kızılyıldız gibi bir deplasmanda, takımın defoları iyice ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Cim Bom 2 de kaldı!

Webster oyunu organize edemezken, Sarı-Kırmızılılar, bir tane bile doğru oynanmış bir set üzerinden sayı bulamadı. Periyodu 26-13, devreyi de 44-26 önde tamamlayan Belgrad ekibi salondan 87-57 galip ayrılıp 5. maçında 4. galibiyetini alırken, Galatasaray 2 galibiyette kaldı.

YORUM YAZ