MENÜ

Fener klasiği!

Abone Ol Google News

Obradovic’in askerleri deplasmanda kayıpları oynuyor. Sarı-Lacivertliler, Real Madrid ve Kızılyıldız’ın ardından Milano’da da tutunamadı. Kanarya, Sırp antrenör yönetiminde en kötü başlangıcını yaptığı Euroleague’de 4. haftada 3. mağlubiyetini aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko, 3. deplasman maçından da mağlubiyetle ayrıldı: 87-74.

Sezona sakat ve eksik oyuncuların fazlalığı ve De Colo’nun gelmesiyle değişen düzen nedeniyle, sıkıntılı başlaması bekleniyordu Kanarya’nın. Üstüne zor fikstür de eklenince, ağır yenilgiler geldi.

Milano, Ettore Messina yönetiminde yeniden yapılanan bir takım. Onlar için de dolu tribünler önünde Fenerbahçe’yi yenmek çok önemliydi. Dolayısıyla daha konsantreydiler. Ama Fenerbahçe için alışık olmadığımız şey hücumda kötü de olsalar, savunmadan ödün vermemeleriydi.

Dün geri gelmek için hep hamle yaptılar ama savunma bir türlü oturmadı. Milano, Rodriguez yönetiminde, hem içeriden hem dışarıdan çok doğru atılan şutlar kullandı.

Her bölümde üstün

Sakatlıktan dönen Gudiaitis, Fenerbahçe pota altında hakimiyet kurarken, Roll de dışarıdan kritik basketler attı. Ribauntlarda rakip büyük üstünlük kurdu. Sonuç olarak istatistik kağıdının her bölümünde Fenerbahçe’ye üstünlük kuran Milano, hak ettiği bir galibiyet aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe için sevindirici tek nokta, sakatlıktan çıkan Lauvergne’nin takımın en iyisi olmasıydı.

Onun dışında, takım içinde birbirine bağıran, çok mücadele etmeyen oyuncular gördük dönem dönem. Obradoviç ciddi yaptırımlarda bulunabilir.

YORUM YAZ