MENÜ

CSKA Moskova kâbusu

Abone Ol Google News

Final-Four finalinde CSKA Moskova’ya kaybeden Anadolu Efes için rövanş niteliği taşıyordu maç. Zaten 7 yıldır oynanan son 9 maçta kazanan hep Rus ekibi olmuştu. Dün Efes neredeyse şeytanın bacağını kırıyordu ama Larkin’in son topu girmeyince, temsilcimizin de bu sezonki 8 maçlık galibiyet serisi son buldu. 35 dakika oyunun hakimiydi Efes. Maç Larkin-James duellosu ile başladı. James’i tutmak için oyuna giren Doğuş’un biri kendi sahasından olmak üzere attığı iki ekstra üçlük, Efes’i skorda üstün tuttu.

Haberin Devamı

Larkin yoruldu

İkinci yarıda da Simon’un mükemmel oyunu ile Efes galibiyete çok yaklaşmıştı. Ama son 5 dakikadaki hücumdaki durgunluk ve James’in olağanüstü performansı, sonucu belirledi. Micic son haftalarda formsuz. Beaubouis maça iyi başladı ama sonunu kötü oynadı. Larkin de 30’un üzerinde dakika alınca yoruldu. Zaten son iki şutu çembere zor değdi.

Dunston arandı

Kaybedilen sadece moral ve rövanşı alamamak oldu. Sıradan bir normal sezon yenilgisinden farkı yok. Efes, geride kalan 14 haftada fazlasıyla kredi biriktirdi. Bunlardan birini dün gece harcadı. Hedeften sapma yok. Ancak küçük düzeltmeler gerekebilir. Dün Dunston’ın yokluğu arandı mesela. Micic’in toparlanması için çalışma yapılabilir. Oyunun genelinde klasik Efes performansına yakın bir oyun izledik ama bu 40 dakikaya yayılmayınca, CSKA’yı yenmek için yeterli olmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ