MENÜ

Bilmem kaçıncı İpekçi meydan muharebesi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Karşıyakalı taraftarlar salona girer girmez onları bir güzel patakladılar. Ortalık kan-revan... Dişe diş, kana kan intikam intikam... Bravo, tebrikler, alkışlar Galatasaray taraftarına. Söylediklerini yaptılar, sözlerinin arkasında durdular!!!

Şimdi sıra Karşıyaka’ya geldi. Eee kan davası bu. İzmir’de akıtılacak her Galatasaraylı kanı artık ‘helal’ onlara...!!! Sürekli yazılıp çiziliyor, ‘istenmeyen olaylar, bilmem ne, vesaire...’ Bu akılsızlık, aptallık, vahşilik, ilkellik sittin sene devam edecek ülkemizde... Hiç umutlanmanın, ‘bu olayların bir daha yaşanmamasını dilemek’ gibi ucuz, populist, afaki, hayalperest yaklaşımlarda bulunmanın anlamı yok. Yapılacak tek şey önlem almak maalesef. Antidemokratik yollara başvurmak. Gerginlik eşiği yüksek maçlara deplasman seyircisi almayacaksın. Alıyorsan oraya binlerce polis getireceksin. Bir haftadır olay çıkacağını sağır sultan duydu, yetkililer duymadı. Millet birbirini yerken salonda yeterli güvenlik yoktu. Gariban özel güvenlikçiler cansiperane bir şekilde kavgayı ayırmaya çalışıyor. Tabii ki yetersiz kalıyorlar. Böyle aymazlık olmaz. Ama bizim ülkemizde olur...

Ergin Ataman gerçekçi... Çıktı kendi taraftarını azarladı. O liderlik mücadelesi verecekleri Fenerbahçe ve Banvit maçlarını taraftarsız oynayacağı için hayal kırıklığı yaşıyor. Ama rakip taraftara saldıran aklı evvellerin böyle bir derdi yok. Onlar takımlarını, kulüplerini değil, kendi ilkel dürtülerini tatmin etmek amacında... Sezon başından bu yana kendisinden bol bol ‘inciler’ dinlediğimiz Murat Özyer de, ‘olayların başlangıcına bakmak lazım’ diyor.

Başlangıca değil sonuca bakarım ben. Senin taraftarın ortalığı savaş alanına çevirmiş, sen 3 ay önceye bakalım diyorsun.
Pes...
Eee yönetici olaya bu şekilde bakarsa, taraftara da fazla yüklenmemek gerekir. Sonuçta ‘aymazlık’ topyekün ruhumuza işlemiş. Türk sporunun ruhuna ‘Fatiha’ okuyacağımız günler de çok yakın...

YORUM YAZ