MENÜ

Banvit'e yazık oldu

Abone Ol Google News

Almanya'dan çok daha avantajlı bir skorla dönebilirdi Banvit aslında. Çok top kaybı ve kaçan serbest atışlarla, yine de tur umudunu Bandırma'ya taşımıştı ekibimiz.

Haberin Devamı

Yıllarca Euroleague oynayan, kadrosunda Euroleague şampiyonluğu bulunan Rice ve Hickmann gibi tecrübeli isimlere sahip olan Banvit, güçlü rakibi karşısında Moore'dan yoksuk olmasına rağmen iyi mücadele etti, skoru hep geride götürdü ama mücadeleyi hiç bırakmadı.

Tofaş maçının yıldızı Neal, dün 18'te 5 gibi felaket bir üç sayı yüzdesi ile oynarken, Rice Euroleague MVP'si gibiydi.

32 sayı, 3 ribaunt, 4 asistle adeta tek başına kazandı maçı.

4 yabancı, geri kalanı tamamen kendi altyapısından yetiştirdiği oyuncularla buralara geldi Banvit. İsmail, Ragıp, Tolga, Şehmuz, Rıdvan, Tolga ve Metehan... Bir ara sahada 5 Türk vardı ve bu gençler 10 sayılık farkı eritip, takımı öne geçirdi ilk yarıda.

Ligimizdeki yabancı bolluğunda onları izlerken gurur duyduk, onlarla da kazanıyorduk ama yapılan basit ve kritik hatalar, en önemlisi ise İtalyan hakem Baldini'nin karaktersizliği...

Haberin Devamı

Karaktersiz dedim ama şunun için. Son dakikada Neal, Baldini'nin yanına geldi burnunun dibinde, gözlerinin içine baka baka en ağır küfürleri etti. Dakikalarca, uzun uzun... Dinlendi, sonra geldi biraz daha küfür etti kulağının içine...

Yediği nanelerin farkındaydı Baldini, o ağır küfürleri yuttu. Teknik faul çalamadı.

En ufak bir haysiyeti olan insan, ana avrat edilen küfürlere kayıtsız kalmaz, bir tepki verir. O kaldı ama...

Gerisini siz düşünün....

Bir de rakip coach Peregro, İtalyan... Çok fazla söze de gerek yok.

YORUM YAZ