MENÜ

Ali böyle istedi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe Doğuş, geçen yıl olduğu gibi Play-Off’a doğru formunu yükseltiyor. Coach Obradoviç yıllardır çalıştırdığı bütün takımlarda bunu çok iyi ayarlayabiliyor. Zaten onun farklarından biri de bu. Kızılyıldız’ın iddiası kalmamıştı, Fenerbahçe çok ama çok zorlu bir fikstürden geçiyordu belki ama Belgrad’da bu kadar kolay kazanmak, herkesin yapabileceği bir iş değil.

Eski Kızılyıldız’lı Kaliniç ve Guduriç’e maç öncesi ödül verilirken, bu ikili ve son haftalarda fazla dakika alamayan Ali Muhammed ilk beşte başladı. Ali, daha oyunun başında 3 üçlük bulunca, skor 20-9 oldu, Fenerbahçe rakibine bir daha yakalanmadı. Real Madrid deplasmanında da müthiş bir üçlük yüzdesi ile oynayan Sarı-Lacivertliler, dün 3. çeyrek bittiğinde tam 13 üçlük bulmuştu.

Fark 26’ya çıktıktan sonra...

Ali 7/10, Guduriç 3/4, Wanamaker 1/1, Melli 1/1, Kaliniç 1/4, Sloukas da 1/3 ile üçlük attı. Fark 26’ya çıktıktan sonra (62-36), Fenerbahçe’nin oyun konsantrasyonu da düştü. Kızılyıldız, kalan bölümlerde çaba gösterip, 13 sayıya kadar yaklaşsa da, Fenerbahçe salondan 80-63 galip ayrıldı ve normal sezonun bitimine 2 maç kala ilk dördü, yani Play-Off’ta saha avantajını garantiledi.

YORUM YAZ