MENÜ

Veli toplantısı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş’a veli toplantısı lazım... Futbolcuların anne babası değil Veli’nin kendisi çağırılmalı ve sorulmalı. Sen ki bu takımın temel direğiydin. Vazgeçilmeziydin. Ebeveyniydin. Bir sakatlık mıdır seni bu hale düşüren. Nedir bu, nedir bu acziyet! Niye bu gereksiz fauller. Bu kadar pas hatasının sebebi ne? Dön artık Veli, gel aramıza. Sen bizim sadece bir futbolcumuz değil velinimetimizsin. Özledik seni.

Fatura ağır olabilir

Beşiktaş camiasının gözü yeni transferlerde. Boyko, defans arkasına atılan toplarda başarılı. Ancak yediği ikinci goldeki yan top hatası dikkat çekici. Olimpiyat Stadı’nın rüzgarı hava toplarında çok hata yaptırıyor. Bu hata hoş görülebilir ama tekerrürü kabul edilemez. Delgado çabuk. Müdahaleleri yerinde. Oyun kuruluşlarında pas hatası yapmıyor. En doğru transfer gibi gözüken Marcelo’ydu. Gördüğü kırmızı kartın faturası ağır olabilir. Son adam böyle bir hata yapamaz.

Quaresma, Güneş’le dertleşmeli

Kerim’in çalımlarına bayılıyoruz. Topu ayağına aldığında rakipleri, kendi arkadaşlarını, hakemleri, hatta kendini bile çalımlıyor. Oysa beklentimiz asist ve gol. Quaresma çok gergin. Oynadığı oyundan keyif almadığı bariz belli. Kendisine yapılan faullere hoşgörüsüz. Hocasıyla dertleşmesinde fayda var.

Bu statta garanti yok

Konyaspor büyük avantaj yakaladı. Aykut hoca hem rakibi hem de saha ve hava koşullarını göz önünde bulundurmuş. Bu statta hiç bir skorun garantisi yok. Rüzgar her şeyi değiştirebilir. Konyaspor’un pas yapma isteği değişmiyor. Kadro derinliği de Beşiktaş’tan az değil.

Uçak değil kar aracı!


Başkanımız bir panelde uçak almaktan söz etmişti. Hemfikir değilim. Kar kürüme aracı bile daha faydalı. Ertelenen maçlar bu maçtan daha zor geçecek...

YORUM YAZ