MENÜ

Müthiş ikili...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Rotasyon güzel iş. Şampiyonlar Ligi’nde oyna maçını. Hele bir de gol atarsan kralsın. Çok yoruldun, dinlen hafta sonu. Muhlama’nın bir tadına bak. Mevsimine göre mezgit yiyebilirsin. Balık sevmiyorsan Rize pidesinin tadına doyulmaz. Oh ne ala. Futbolda her şey futbolcuların lehine gelişiyor. İyi de hani futbol? Koca bir ilk yarı, değil gol, pozisyonu bile yok. Futbolcuları dinlendirmekten başka bir işe yaramıyorsa, olmaz olsun bu rotasyon.

Göster artık kaliteni

Tolgay haklı olabilir. Yapılan faulü görmemiştir hakem. Ama itiraz için hakeme attığı bu deparı defans arkasına da atması lazım. İkinci yarı öne çıkınca ne de güzel oldu. Gelme geriye Tolgay. Bırak Atiba ile Necip kursun oyunu. Sen yeteneklerini rakip alanda kullan. Yapamayacak olsan beklenti olmaz. Göster artık kaliteni. Çok beklettin.

Rizespor’da genç yeteneklere olan ilgi dikkat çekici. Oğulcan ve Emrah tabii ki geleceğin yıldızları olacaklar. Ancak önlerinde uzun bir yol var. Hem gençleri kazanmak hemde gençlerle kazanmak zordur. Hikmet hocanın bu riski alması takdire şayan. Onu saha skorlarına hapsetmemek lazım. Krediyi fazlasıyla hakediyor.

Yanlış son pas tercihi!

İkinci yarıda maç Rizespor sahasında oynandı. Aboubakar ile kazanılan pozisyonlar var. Son vuruş eksik. Golcü olmak başka bir şey. Gomez’den sonra yapılan forvet transferleri hep sıkıntılı olacak. Ya daha iyisi ya da Gomez. Yoksa bu arayış hiç bitmez. Adriano ile bu maç atlatıldı. Ya bundan sonrası..

Rizespor’un, Beşiktaş defansını eksik yakaladığı pozisyonlar oldu. Yanlış son pas tercihleri var. Bir de Tosic. Yerinde müdaheleleri sezon başından beri devam etmekte. Atiba ile birlikte takımın tüm defans yükünü çekiyorlar. Atiba’nın bir de ofansif katkısı var. Maşallah. Nazar değmez inşallah..

YORUM YAZ