MENÜ

Bu 1 puan hiç fena değil!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Necip Uysal sakatlanıp çıkınca bilanço ağır. Kaptan değişti. Stoperlerin biri değişti. Sol bek değişti. Ön liberolar da değişti. Değişikliğe uğramayan mevkiler, kale ve atak oyuncuları. Atiba evinde değil de yedek kulübesinde dinlenseydi, bu kadar değişikliğe gerek kalır mıydı? Hayır. Necip’in yerine Atiba girerdi, hayat devam ederdi. İlk yarıda seyrettiğimiz Beşiktaş’ın sezon başından beri seyrettiğimiz takımla alakası yok. Gol yok, pozisyon yok, orta ve şut hiç yok. Üstüne bir de Fabri’den duble hata. Çıkışı zaten yanlış. Müdahalesi de rakibe değil Rhodolfo’ya. Serdar hayatının en kolay golünü attı. İşi kolay olanlar sadece Serdar değil. İrfan Can da hayatının en kolay maçını oynadı.

Olcay değişikliği doğal

Defans oynama becerisi olmasına rağmen Adriano ön liberoda pozisyon hatası yapmakta.

Tolgay zaten top ayağında iken var. Top rakipte iken Beşiktaş orta sahası yol geçen hanı gibi. Zafiyeti fark eden Aydın da içeri girip top alınca, Gençlerbirliği için pozisyon bulmak zor değil. Biraz cesur olsalar maç ilk yarıda bitecekti. İlk yarıda bir diğer sıkıntı da Quaresma’nın geri gelip top alması. Onun geride kalması zaruri. Yeteneklerine atakta ihtiyaç var. Kendi sahasında adam eksiltmesi bir işe yaramıyor. İkinci yarı başındaki Olcay değişikliği doğal. Takımı skorda geri düşmüşken bu etkisiz oyunla saha da kalması mümkün değil.

Quaresma şov sahada

Quaresma rakip ceza sahasında top almaya başlayınca oyunun seyri değişti. Kartal çok adamla hücum ediyor. Talisca’nın kabiliyetleri için muhteşem bir ortam. Hem gol atmakta hem de attırmakta becerili. Beraberlik golü çok gecikmedi. Çünkü Quaresma şov ikinci yarıda sahada. Aboubakar ile de zenginleşen Beşiktaş forvetlerinin yakaladığı bir çok pozisyon var. Son vuruşlarda netice olmayınca Kartal bir puana razı oldu. Gençlerbirliği’nin kaçırdığı pozisyonları da göz önünde bulundurursak bu puan hiç de fena değil. Atiba’sız zor dostum zor...

YORUM YAZ