MENÜ

"Türk sporuna katkı olarak görüyoruz"

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’nın ilk isim sponsoru olan Öznur Kablo’nun Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı, “Bu sponsorluğumuzu Türk sporuna katkı olarak görüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Mücadele ettiği tüm organizasyonlarda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı’na sponsor olmaktan gurur duyduklarını söyleyen Öznur Kablo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Balarısı, “Hayata geçirdiğimiz sponsorluk anlaşmamızın Fenerbahçe’ye ve Türk basketboluna çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” dedi. Türk sporunda lokomotif olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, bugün 9 farklı branşta yüzlerce sporcusuyla dev bir marka olduğunu vurgulayan Balarısı, “Fenerbahçe, büyüklüğü ve milyonlara ulaşan yapısı ile yapılan hiçbir desteği karşılıksız bırakmaz, biz buna inanıyoruz. Fenerbahçe’ye destek olmak demek uzun vadede Türk sporuna katkı sağlamak demek olduğu için ülkemiz adına da katma değer yaratmayı çok kıymetli görüyoruz” diye konuştu.

‘İş birliği kaçınılmazdı’

Öznur Kablo’nun 1989 yılında İstanbul’da kurulduğunu belirten Balarısı, şöyle devam etti: “Öznur Kablo bugün Çerkezköy’de 110 bin metrekare açık alan üzerinde 70 bin metrekare kapalı alanı olan dört farklı fabrikadan oluşan entegre bir kuruluş. Türkiye’yi Avrupa’da en iyi şekilde temsil eden Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı gibi Öznur Kablo da her geçen gün büyüyen yapısıyla bir dünya markası olma yolunda ilerliyor. Aslında amaçları aynı olan iki markanın bu iş birliği kaçınılmazdı. Ayrıca kadınların, kız çocuklarının sporda başarılı, öncü ve örnek olmaları adına onları desteklemek de bizim için çok kıymetli.”

Haberin Devamı

‘Fenerbahçe güçlü bir değer’

Daha önce Fenerbahçe ile yapmış oldukları sponsorluk anlaşması kadar büyük ve kapsamlı bir anlaşma yapmadıklarını ifade eden İbrahim Balarısı, “Özellikle süper ligde daha küçük kapsamlı desteklerimiz olmuştu” dedi. Balarısı, “Bu iş birliğiyle ana amacımız isim sponsorluğumuzun, önümüzdeki yıllarda daha da kapsamlı şekilde devam etmesi. Fenerbahçe, milyonlarca taraftarıyla toplumdaki karşılığı çok güçlü olan bir değer. Bu sponsorluk bizim için bir gurur kaynağı. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı isim ve göğüs sponsorluğuna ek olarak futbol tarafında da reklam veren olarak iş birliğimiz bulunuyor” diye konuştu.

YORUM YAZ