MENÜ

Sporun teknolojiyle imtihanı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Mobil cihazlarla uyumlu

Preo Pwatch, birbirinden farklı renklere sahip. Birden fazla renkli kayış alarak, tarzınıza ve günlük giyimlerinize ayak uydurmasını da sağlayabilirsiniz. Preo Pwatch, hem Android hem de IOS işletim sistemi ile uyumlu çalışıyor. Kalori takibi, uyku düzeni ve uyku kalitesi gibi sağlığınızla ilgili birçok önemli detayı takip etmenize yarayan Teknosa Preo Pwatch, sözünü dinlemeye değer bir aksesuar!

Sağlığınızı ekrandan takip edin

Giyilebilir teknolojilere hızlı bir giriş yapan Teknosa, tüm hayatı takibe alan ve sağlıklı yaşamak için ihtiyaç duyulan tüm bilgilere sahip Teknosa Preo Pwatch’ı sunuyor. OLED ekranında ihtiyacınız olan tüm bilgilere yer veren ve gereken uyarıları yapan Pwatch, her koşula karşı dayanıklı olarak tasarlandı. Su geçirmez yapısıyla, yüzerken veya duştayken bile sağlığınızı takibi bırakmıyor.

Akıllı antrenman arkadaşı

Giyilebilir teknoloji markası Fitbit, ‘Fitbit Ionic: adidas edition’ akıllı saatinin duyurusunu yaptı. Fitbit ve adidas işbirliğinin bir sonucu olan Fitbit Ionic: adidas edition, Ionic’in hafif tasarımını adidas saat kadranı ve yüzmeye uygun spor bandıyla birleştiriyor. Beş güne varan pil ömrü, GPS’i, kalp atışı ve egzersiz izleme gibi sağlık ve fitness özelliklerine sahip olan Fitbit Ionic: adidas edition, her seviyedeki sporcunun en akıllı antrenman arkadaşı olacak gibi görünüyor. Fitbit, Ionic akıllı saatlerinin üstün özelliklerini adidas’ın ‘Train’ uygulamasıyla birleştiriyor. Fitbit ile adidas arasında geçen sene duyurusu yapılan işbirliğinin ilk sonucu olan Fitbit Ionic: adidas edition, Fitbit Ionic’in tüm ileri sağlık ve fitness özelliklerini taşıyor.

Hareket bazlı eğitim

Fitbit Global Pazarlama Müdürü Tim Rosa, Fitbit Ionic: adidas edition’a ilişkin yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Spor sektörünün devi adidas’la yaptığımız işbirliği sonucunda, Fitbit Ionic: adidas edition’la her türlü sporcuya benzersiz bir koçluk sunarak en iyi performanslarını ortaya çıkarmalarını sağlıyoruz. Fitbit Ionic’in beş güne varan pil ömrü, sektöründe öncü GPS’i, ileri sağlık ve fitness özelikleri adidas uzmanları tarafından geliştirilmiş hareket bazlı eğitim metodolojisiyle birleşerek kullanıcılara performans hedeflerine ulaşmakta sınıfının en iyisi olan araçları sunuyor.”

8 iplik teknolojisi

Reebok, koşu ayakkabısını yeniden tanımladı ve FSTR Flexweave ile yenilikçi ve 8 iplik teknolojisini sundu. Marka, İlkbahar/ Yaz 2018 koşu kategorisinin en yeni üyesi FSTR Flexweave ile ‘8’in gücü’ sloganıyla tüm sezon koşu deneyimini üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Reebok FSTR Flexweave, üst yüzey teknolojisiyle ayağın ön kısmına esneklik ve nefes alma imkânı veriyor, orta bölgesinde ise denge ve dayanıklılık sağlıyor. FSTR Flexweave, ‘Basınç Haritalama Teknolojisi’yle, ayaklarda rahatlık ve dengeyi bir arada sunuyor.

Kesintisiz müzik imkânı

Sporda motivasyonu yükselterek performansınızı arttıran en önemli unsurlardan biri de müzik dinlemek. Tabii müzik dinlerken kablolarla uğraşmak zor... Bluetooth teknolojisine sahip, kablosuz bağlantı özelliği sunan kulaklıklar sayesinde bu zorluğun üstesinden gelmek mümkün. Plantronics markası da yeni kablosuz kulaklık modelleri BackBeat FIT 500 ve BackBeat FIT 505 modellerini ürün gamına ekleyerek, antrenman sırasında müzik dinlerken kablo karmaşasını ortadan kaldırıyor. Neme ve tere karşı özel koruma sağlayan malzemelerle üretilen BackBeat FIT 500 ve FIT 505, üstün ses kalitesiyle 18 saate kadar kesintisiz müzik dinleme imkânı sağlıyor. Farklı özellikleri ve ses kalitesiyle sporseverlerin antrenmanlarına eşlik eden Plantronics, kablolardan kurtulmak ve özgürce spor yapmak isteyenlerin beğenisine BackBeat FIT 500 ve 505 modellerini sunuyor.

Konuşma süresi...

Kullanıcı beklentilerini göz önünde bulunduran şirket, kulakiçi kulaklık modellerinin yanında kulak üstü formda tasarladığı BackBeat FIT 500 ve FIT 505 kulaklıklarıyla müzik keyfini kesintisiz olarak kulağınıza taşıyor. Tek şarjda 18 saate kadar dinleme ve konuşma süresine sahip kulaklıklar pili tükendiğinde 90 dakikada şarj oluyor. 10 metre çekim alanına sahip bluetoothlu kulaklıklar 2 farklı cihaza bağlanırken 8 farklı cihazla eşleşebiliyor. Mavi ve siyah renklerde iki farklı renge sahip kafa üstü kulaklıklar Hepsiburada.com’da satışa sunuluyor.

Köpüklü adımlar...

Vans’in bundan iki sezon önce UltraRange ile çıktığı heyecanlı yolculuk bu sezon da devam ediyor. Teknolojinin ayakkabıya daha çok entegre olduğu bu özel modellerde konfor ve tarz bir arada. Hafifliği ve nefes alabilir olmasıyla dikkatleri çeken UltraRange modeller, dikişsiz iç astarıyla çorap etkisi yaratarak ayağı sarıyor, ‘UltraCush Lite’ köpük teknolojisiyle, topuktan parmağa kadar uzun süreli rahatlık sağlıyor. Bunun yanı sıra nefes alabilir olmasını sağlayan örgü üstü ise modele hem esneklik hem de yumuşaklık katıyor. Markanın 50 yıllık mirasının günümüze taşıdığı 5 ikonik modelinin yanında yerini sağlamlaştıran UltraRange, yeni sezonda spor ayakkabı tutkunlarına yepyeni modeller sunarak aileyi büyütüyor.

5 katmanlı koruma

Outdoor ekipmanları, giyim ve ayakkabı ürünleri markası The North Face, bu sezon sade ama dayanıklı Summit Serisi ile sezona damgasını vuruyor. Profesyonel dağcıların ihtiyaçlarına cevap veren Summit Series, dağ tırmanışı, dağcılık ve dağ keşifleri gibi üç ayrı kategoriye hizmet veren teknoloji odaklı ürünler sunuyor. Summit Serisi’nin yeni dağ tırmanış koleksiyonu, profesyonel sporcuların dağda ihtiyacı olan her malzemeye ve ürüne karşılık buluyor. Katman katman ihtiyaçlara yönelik ürünler arasında sıcaklık sağlayan temel ilk katmanın yanı sıra sırasıyla içeriden dışarıya doğru beş farklı katman bulunuyor. Bunlar, Proprius Grid Fleece Hoodie, Proprius PrimaloftÆ Hoodie hafif ve katlanabilir Propius Down Hoodie ve Proprius GTXÆ Active Ceket...

Dağ renkleri...

Tüm bu ürünler dağda güvenli bir tırmanış sağlamak amacıyla canlı ve parlak dağ renkleriyle sunuluyor. Summit Serisi’nin yeni ürünleri geçtiğimiz dönemlerde The North Face profesyonel sporcuları Simone Moro and Tamara Lunger tarafından Kanchenjunga’da, David Göttler and HervÈ Barmasse tarafından Shishapangma’da test edildi. Her bir ürün zorlu ve tehlikeli dağ koşullarında koruma sağlarken, hareket kabiliyetinin rahatlığı açısından tasarımda hafiflik ve minimallikle üretildi.

YORUM YAZ