MENÜ

Evren Güzel: 'Spora 40 yıldır yatırım yapıyoruz'

Abone Ol Google News

Brisa olarak, sporun ve sporcunun gelişimi için 40 yılı aşkın süredir yatırım yaptıklarını söyleyen Brisa Pazarlama Direktörü Evren Güzel, “Sporun her alanına destek vermeye ve sporcularımızın uluslararası başarılara giden yolculuklarında yanlarında olmaya önem veriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Çocukları ve gençleri bisiklet, masa tenisi gibi sporlarla tanıştırarak bu kültürün gelişmesi için çalıştıklarını ifade eden Güzel, “Ülkemizin lider sanayi ve inovasyon şirketlerinden biri olarak, spora katkıyı sorumluluğumuz olarak alıyoruz. Şirketimizin iş birliği kurduğu takım ve oyuncularla yakaladığı uyumun, her iki tarafın da birbirinden güç almasını sağladığına inanıyoruz” diye konuştu.

Barcelona’nın Lastik Partneri

Lassa Bisiklet Takımlarıyla bisiklet sporunun ve sporcusunun gelişimine katkı sağladıklarını belirten Güzel, şöyle devam etti: “Lassa markamızla, bisikletin yanı sıra basketbol alanında ve motor sporlarında yıllarca sponsorluklarla katkı sağlarken, motor sporlarında kendi takımımızı kurarak da performans gösterdik. 2015-2019 yılları arasında FC Barcelona’nın ‘Global Resmi Lastik Partner’i olduk. Bridgestone markamızla da yıllarca FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası’nın önemli destekçileri arasında yer aldık, Türkiye Grand Prix’inde Türk izleyicisiyle buluştuk. Şu anda mevcut sponsorluklarımızı en iyi şekilde hayata geçirmeye odaklanıyoruz. Bununla birlikte, hedeflerimize uygun platformlarda yer almaya her zaman devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

‘Türkiye’de spora olan ilgi artıyor’

Türkiye’de spora olan ilginin arttığını ve bunun spor ekonomisine pozitif bir katkı sağladığını belirten Evren Güzel, şöyle devam etti: “Sporda, futbol ve basketbolla birlikte diğer branşların, bireysel sporcuların da desteklenerek çeşitliliğin arttığı bir dönemdeyiz. Sporseverlerin tenis, yelken, koşu gibi farklı branşlara gösterdiği ilgi arttıkça bu alanlardaki spor kulüplerinin ve sporcuların kaynaklara ulaşmaları da kolaylaşıyor. Bu dönüşümde, hem bireyler olarak bizlerin sağlık için spor yapmaya daha fazla vakit ayırıyor olmamız hem de kurumsal imkanların daha fazla sunuluyor olması önemli bir rol oynuyor.”

‘2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası’nın ana sponsoruyuz’

2020 Dünya Dağ Bisikleti Maraton Şampiyonası’nın ana sponsorları arasında yer aldıklarını anlatan Evren Güzel, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Bu şampiyonanın ülkemizde yapılıyor olmasının 360 derece değer sağlayacağına inanıyoruz. Ülkemizi bisiklet sporu alanında uluslararası çapta güçlü bir ev sahibi olarak tanıtmak, bu alandaki deneyimi farklı branşlara yayarak Türkiye’yi spor organizasyonları alanında öncü ülkeler arasına taşımak için önemli bir fırsat. Bu şampiyonanın, ülkemizin bilinirliği ve ekonomik gücüne katkı sunacağına inanıyorum. Ülkemizin bisiklet alanındaki lider takımlarından biri olarak da şampiyonanın başarısını önemsiyoruz. Bu doğrultuda uzun yıllardır sporun gelişimine ve ülkemizin itibarına katkı sunma hedefimizi, bu şampiyona ile güçlendirmeye karar verdik.”

YORUM YAZ