MENÜ

Zorlu süreçte avantaj olabilir

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe bu tip zorlu serilerden önce kenetlenebilmiş, iyi skorlar almayı başarmış bir camia. Başakşehir maçı hariç, kritik seriyi İstanbul’da oynayacak olması küçük de olsa bir avantaj sağlayabilir. Şehirler arası yolculuk yapmadan, kendi tesisinde kampa girmek bile futbolcular için güzel bir durum.

Gençlerbirliği

Başkent ekibi, ligde son 6 maçını kaybetmedi. Ayrıca Ümit Özat’ın kendi kurduğu takıma geri dönmesiyle artık daha zorlu bir rakip. Ancak buna rağmen Fenerbahçe, taraftarının desteğini de arkasına alarak Gençlerbirliği karşısında fazla zorlanmayacaktır.

Başakşehir (D)

Başakşehir, Süper Lig’in pas kalitesi en yüksek, kadro genişliği açısından en iyi durumdaki takımı. Fenerbahçe için 5 maçlık serinin en zorlu mücadelesi olacak. Özellikle Abdullah hocanın derbi performansı, Sarı-Lacivertliler için bu karşılaşmayı bir kat daha güçleştiriyor.

Aytemiz Alanya

Aykut Kocaman’ın öğrencileri; Kadıköy’de bu tip rakipler karşısında hücum organizasyonlarını iyi yapamasa bile mücadele gücü ve koşu temposuyla kazanmayı başarıyor. Fenerbahçe için Vagner Love’suz Aytemiz Alanya, çok sıkıntı çıkartabilecek bir takım değil.

Beşiktaş (D)

Fenerbahçe’nin derbi performansları taraftarı tatmin ediyor olsa bile her zamankinden daha zor bir Beşiktaş maçı bekliyor. Her ne kadar Bayern Münih sonrasına gelse de Siyah-Beyazlılar’ın şampiyonluk için kazanmaktan başka çaresinin olmaması, Fener’in handikabı.

Akhisarspor

Bana göre bu karşılaşmaya kadar Fenerbahçe’nin ligdeki kaderi az da olsa belli olacaktır. Bu nedenle Sarı-Lacivertliler sahaya yüksek motivasyon ve form durumuyla da çıkabilir, tam tersine dağınık ve oynadığı oyundan teknik direktörüne tartışılan bir halde de...



YORUM YAZ