MENÜ

Stoper faciasına rağmen...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sezon başından beri çekilen seri filmler gibi stoper faciası yaşanan hikayelere bir yenisini ekleyerek başladı. Trabzonspor. Uğur Demirok'un Emre Akbaba'nın önüne bırakarak sebep olduğu gol de Trabzonspor'un zaten organize olamadığı hücum hattını daha telaşlı hale getirdi. Gerçi ceza sahasına girmekte zorlanmadılar ama final pası ve son vuruşlardaki sıkıntı ile pozisyon bulma problemi devam ediyordu ilk yarıda. Kalabalık savunan Alanyaspor'u çözebilmek için Rıza hoca Ndoye hamlesi yaparak başladı ikinci yarıya. Ancak Yusuf hamlesinden sonra Burak'la gelen gol adeta futbol iyi futbolcularla oynanır sözünün ispatı gibiydi. Sonrasında gecenin iyilerinden Abdülkadir'in golü adeta Rıza hocayı da adeta ipten aldı.

Maçın yıldızı-Emre Akbaba takımı adına bütün hücum organizasyonlarının başrol oyuncusu olmayı başarırken, attığı golde de fırsatçılığını konuşturarak fark yaratan oyuncu olmayı başardı.
Gecenin sorusu-Trabzonspor'da Yusuf-Sosa beraber oynar mı ? Özellikle de şampiyonluk şansı kalmamışken vasat bile oynasalar bu iki oyuncunun aynı anda sahada olması Trabzonspor'un oyun kalitesini yükseltebilmesi ve keyif verebilmesi için çok önemli.

Maçın olayı-Rıza hocanın yaptığı hamleler maçın dönüşünde çok etkili oldu. Önce Yusuf sonra Ndoye yaptıkları asistlerle skora katkı yapmayı başardılar.
Kısa not-Sezonun kalan kısmında Trabzonspor'un skor almak kadar oyun anlamında da biraz daha göze hoş gelen futbol oynaması Rıza hocanın geleceği açısından da önemli olabilir.

YORUM YAZ