MENÜ

Sosa vasat kalınca

Abone Ol Google News

Topu öne oynama konusundaki en önemli güvencemiz, saha içi liderimiz Sosa’nın vasat kalışı maçın ilk yarısında vasatın altında kalan futbolun en önemli sebebiydi. Büyük bir baskı yemediğimiz halde yan toptan yediğimiz gol ise Getafe için maçın devamında kontrollü oyun getirdi. Biz ise kazandığımız topları genelde yana oynayıp ağır düşününce kalecileri de yere yatmadan soyunma odasına gitti. İkinci yarıya Ünal Karaman Sturridge ile başlayıp, Abdulkadir Parmak ile en önemli hamlelerini sırayla sahaya sürerek devam etti. Oyunu biraz daha rakip sahaya yıkmayı başarsak da pozisyon bulma konusunda Getafe kusursuz bir gece geçirince sınıfta kaldık. Uğur Can iyi oynamasa Getafe maçı erken de koparabilirdi. Sonuçta oyun olarak da kişisel performanslar üzerinden de puan almayı hakedecek işleri yapamayınca grup maçlarına mağlubiyetle başlamak kaçınılmaz oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Lig maçından sonra Getafe karşısında da oynanan kötü oyunun sebebi nedir ? Kadronun kısıtlı olduğu ve iki kulvarda gidemeyeceği belliyken yaşanan sakatlıklar da takımın belini iyice büktü.

Haberin Devamı

Maçın starı

Pozisyona giremeyişimizin Trabzonspor tarafından kaynaklanan kısmı bir yana dursun, kaptanları Bruno doğru pozisyon alışı ve ilk müdahaleleri ile maçın iyisiydi. Trabzonspor’da ise gecenin iyisi özellikle ikinci yarı performansı ile Uğur Can oldu.

Maçın olayı

Sturridge’nin hazır olmamasına hatta oyuna girdiği andan itibaren hayalet gibi dolaşmasına rağmen Ünal Karaman’ın başka hamle şansı olmayışı maçın olayıydı. Ve sanırım bu olay sezon boyu devam edecek.

Kısa mesaj

Sezonun devamı için Trabzonspor’un kendisine bir ana hedef seçme mecburiyeti olabilir. En azından bir kulvardaki başarı, iki kulvardaki başarısızlıktan iyidir

YORUM YAZ