MENÜ

Skor da yok, umut da!

Abone Ol Google News

Abdullah Avcı elde olmayan sebeplerden dolayı tam anlamıyla kim varsa onla başladı maça. Doğal olarak birlikte oynama pratiği olmayan bu 11, derli toplu gözüktüğü ilk 10 dakikada 2 pozisyona girmeyi başarsa da gol çıkaramadı. Kaliteyi arttırması beklenen Oğuzhan ve Ljajic’in vasat kalması, Caner ve Boyd’un top kayıpları derken Braga beklediği fırsatı Oğuzhan-Vida ortak yapımı hata ile yakalayıp golü yaptı. 2. yarı sanki maçı çevirmek isteyen taraf Beşiktaş değil de Braga’ydı. Net fırsatlar yakalayıp değerlendiremediler. Beşiktaş’ın skoru değiştirmesi, hücumda organize olamadığı için tamamen tesadüflere kalmış gibiydi. Abdullah Avcı’nın Umut Nayir hamlesi, kısa süreliğine yarattığı etki ile gelen gol ve sonrasında piyango gibi bir penaltıya rağmen Ljajic kaçırınca bu kez Braga’nın hamleleri işledi. Ağır Beşiktaş savunmasına cezayı bu kez Wilson kesti. Ve Beşiktaş için kötü gidişat Braga maçı ile devam ederken, oynanan oyun da umut vaat etmedi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Beşiktaş’ta geceye dair iyi bir şeyler yok muydu? Genç Kartal’ın oyuna girmesi, Umut Nayir’in attığı gol haricinde iyi bir detay bulmak çok zor.

Haberin Devamı

Maçın starı

Bir yıldız yazmak yerine kayıp listesi yapmak daha doğru gibi. Listeye de Beşiktaş 11’nin Karius haricindeki tüm oyuncuları yazabilirim.

Maçın olayı

Beşiktaş taraftarının gözünde Abdullah Avcı’nın kredisinin bittiği anlamına gelen tepkiler maçın olayıydı. Çünkü bu tepkiler bana göre Abdullah Avcı için derbiyi Beşiktaş’taki geleceğini belirleyici maç haline getirdi.

Kısa mesaj

Boyd'a Allah'ın bir lütfu gibi sakatlıklar sebebi ile gelen forma, yine Abdullah Avcı için formayı verdiğine pişman olduğu bir gece demekti.

YORUM YAZ