MENÜ

Sabırlı oynadı 3 puanı aldı

Abone Ol Google News

Hikmet Karaman geldiğinden beri kazanmak kadar kaybetmemenin futbolda çok önemli olduğunu aldığı sonuçlarla benimseyen Kayserispor, Fenerbahçe maçına da yüksek savunma konsantrasyonu ile başladı. Sarı-Kırmızılılar, savunmada sıfır hata ile oynarken, hücumda da Fenerbahçe’nin oyununu bozarak hata yapmasını bekledi. Hataların ilkini, ortada ciddi bir gerginlik yokken Soldado’nun kendini attırması ile yakaladı.

Haberin Devamı

Yine bir ikinci yarı risk almak yerine, sabırlı oyunu tercih edince, pozisyon kısırı maç son anlara kadar dengede kaldı. Fakat bir hata da kötü oyuncu değişiklikleri yapan Ersun Yanal’dan geldi. Bu değişiklikler sonucunda da yapılan hatayı iyi değerlendirip, Kravets’in attığı golle Kayserispor akıllı ve sabırlı oyununun karşılığını 3 puanla almayı başardı.

Günün sorusu

Roberto Soldado kendisini attırdı, Tolgay maçtan sonra gereksiz yere kırmızı kart gördü. Fenerbahçe’de takım içerisinde disiplin sorunu mu var?

Maçın starı

Kravets pozisyon bulmakta zorlanılan maçta Kayseri’nin bulduğu neredeyse tek pozisyonda çok zor bir gol atarak maçın yıldızı oldu.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Ersun Yanal’ın topu önde tutabilmek adına oyuna aldığı Frey ve kenarda Valbuena varken topu rakip kaleye götüren Elif Elmas’ı, Ayew’in yerine tercih etmesi Fenerbahçe’ye mağlubiyeti getiren iki değişiklik oldu.

Kısa mesaj

Sezonun kartlar konusunda tabiri caizse sudan ucuz olduğu maç, iki taraftan birinin başını yakacaktı. Başı yanan Fenerbahçe oldu.

YORUM YAZ