MENÜ

Rus ruletine çevirdiler

Abone Ol Google News

Dengeli geçen maçın ilk yarısında çok fazla pozisyon olmasa da özellikle Soldado’nun yakaladığı pozisyonda Fenerbahçe ilk yarıyı önde kapatabilirdi ancak Sehic başarılıydı. Erzurum’un önde pres yaparak kazandığı toplarla hücum etme çabası pozisyon getirmedi. İkinci yarıya ise Fenerbahçe iyi başladı. Erzurum’un yaptığı presten sıyrıldıkları her an ceza sahasına kolay girdiler. Soldado’nun aldığı penaltı sayesinde de golü buldular. Sonrası her iki takım açısından da Rus ruletine döndü. Hem risk alan Erzurumspor, hem de boş alan bulan Fenerbahçe, kısır geçen ilk 60 dakikanın ardından birçok fırsat yakaladı. Fakat iki taraf da son vuruş konusunda oldukça beceriksizdi. Sonuçta Fenerbahçe, Avrupa kupalarına gitme olasılığını zorlayabileceği son 2 haftada ilk maçı kayıpsız geçerken, Erzurumspor’a ise ligde kalmak için küçük çaplı bir mucize lazım.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe için önümüzdeki sezon bu hücum hattından kimler kalmalı? Sahaya çıkan 11 ve hamleler üzerinden bakınca Mehmet Ekici ve Dirar dışında Fenerbahçe’de diğer hiçbir oyuncu için yeni sezonda kalsın diyemem.

Haberin Devamı

Maçın starı

Fenerbahçe son 10 dakikada çok pozisyon vermiş olmasına rağmen Serdar Aziz’in iyi bir maç çıkardığını söyleyebilirim. Ancak 90 dakika özelinde yıldız statüsünde bir oyuncu yoktu.

Maçın olayı

Erzurumspor taraftarının penaltıdan sonra verdiği tepki ve maçı neredeyse oynanamaz hale getirme görüntüsü bana göre gecenin olayıydı.

Kısa mesaj

Victor Moses, zaman zaman iyi işler yapmasına rağmen özellikle kilit paslarda yaptığı hatalar ile dikkat çekti diyebilirim.

YORUM YAZ