MENÜ

Rotasyonlu kadroyla rahat kazandı

Abone Ol Google News

Takımların rakip ceza sahasına kolay gitmesine rağmen işin final pası ve bitiricilik konusunda vasatı aşamaması heyecansız ve keyifsiz bir ilk yarı çıkardı ortaya. Galatasaray’da Sinan, Kasımpaşa’da iseTrezeguet zaman zaman sıradanlığı bozmaya çalışsa da arkadaşları bu oyunculara eşlik etmedi. Ancak 2. yarı tam tersine karşılıklı pozisyonlarla başladı. Golü bulan ise formda Diagne değil, santrfor alamayan Galatasaray’ın tek seçeneği Eren Derdiyok oldu. Duran toptan attığı gol ile Kasımpaşa’nın oyun stratejisini de alt üst etti. Bu gol Galatasaray için daha fazla alan ve daha kontrolsüz bir savunma yakalamak demekti. Fırsatı kaçırmayıp Ndiaye’nin pasında Rodrigues ile farkı arttırdılar. Aynı Rodriges kendine has bir vuruşla haftanın golünü erkenden atıp maçı bitirdi. Ve Galatasaray Muslera’nın harika oynadığı gecede rotasyonlu kadrosuyla ligin en iyi giriş yapan Kasımpaşa’sını rahat geçmeyi başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Şampiyonlar Ligi’ne aynı kadro mu? Bana göre Lokomotiv Moskova’ya karşı Kasımpaşa maçına göre Mariano, Fernando ve yaptığı hatayı telafi edebilmesi açısından Belhanda gibi tercihler mantıklı olabilir.

Haberin Devamı

Maçın starı

Rodrigues attığı goller ile gecenin Galatasaray tarafında yıldızıydı. Adeta geçtiğimiz sezon oynadığı oyuna tekrar geri döndü.

Maçın olayı

Genç Ozan Kabak’ın bulduğu şansı iyi değerlendirdiği maç Galatasaray sadece maçı değil stoper mevkii için iyi bir alternatif kazanmış oldu.

Kısa mesaj

Kemal hocanın Galatasaray’ı devirme planları Muslera performansı ve Diagne’nin ikinci yarının başında kaçırdığı gole kurban gitti.

YORUM YAZ