MENÜ

Rodrigues'le hız sorunu çözüldü

Abone Ol Google News

Savunma ve orta sahanın göbeğinde olduğu gibi hücumda da birbirini tamamlayan iki kanat oyuncusu seçmek çok önemli. fenerbahçe, Garry Rodrigues transferi ile işin çabukluk ve adam eksiltme konusundaki sorunu etkili bir oyuncu ile çözdü. Santrfor olarak Vedat Muriç seçimi düşünüldüğünde bu sezon stoperlerle boğuşmayı seven Vedat’ın hazırlayacağı pozisyonlar, boşaltacağı alanlar Rodrigues ve forvet arkasında oynayacak Kruse’yi takımın en skorer oyuncuları yapacaktır.

Haberin Devamı

Sağa pas yapacak oyuncu

Ersun Yanal şimdi diğer kanat için doğru ismi bulmak zorunda. Nasıl bir oyuncu olmalı derseniz, öncelikle geçtiğimiz sezon örnek olarak Valbuena’nın yaptığı işi yapabilecek bir oyuncu tarifi verilebilir. Yani fenerbahçe topu öne taşıdığında sorumluluk alarak topu önde tutacak, pas trafiğini idare edebilecek, kanat oynamasına rağmen topa sahipken gezerek oynayacak, kısaca problem çözebilecek bir oyuncu oynatmak zorunda. Bu oyuncu bana göre Moses değil.

Transfer düşünülebilir

Dirar geçtiğimiz sezonun 2. yarısında gösterdiği performansla önde olmasına rağmen Ersun Yanal onu sağ bekte tercih ederse mutlaka sağ öne saydığım özelliklerde bir oyuncu transferi şart. Tabi böyle bir oyuncu ekonomik şartlar düşünüldüğünde hiç kolay değil. Ancak Avrupa kupası oynamayacak fenerbahçe için bu avantajı kullanabilmek adına forvet hattındaki puzzle bu transfer ile tamamlanabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ