MENÜ

Özgüven getiren galibiyet

Abone Ol Google News

Beşiktaş derbi özgüvenini ilk 10 dakikada Ljajic’in etkili oyunu ve presle hataya zorladığı rakibine karşı çabuk bulduğu gollerle 2’ye katladı. Antalyaspor hücum ederken hazırlıklı, Nazım Sangare’nin boşalttığı alanı kullandığında ise hücumda etkiliydi. Biraz becerikli olabilse daha ilk yarı içeri daha farklı gidebilirdi. Abdullah Avcı’nın Ljajic ve Ruiz’i 11’de başlatması, ilk yarıda skorun doğru ayrıntısıydı. Ancak aynı Beşiktaş 2. yarıya yürüyüş yaparak başlayınca vites yükselten Antalya savunmanın arasına atılan topta Mukariu ile golü bularak ümitlendi. Beşiktaş ceza sahasına çok daha kolay girmeye başladı. Fakat son haftaların iyi savunma performansı ve savunma bloğunun tecrübesi ile ilk yarıda aldığı skorun kıymetini bilen Beşiktaş maçı kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Abdullah Avcı seçimleri nasıldı? Özellikle ilk 11 seçiminin doğru oluşu maçı ilk yarıdan Beşiktaş’a getirdi. Lens’i oyundan aldı, Nazım’ın önünü kapattı. Burak’ı oyuna sürdü ve forvet alternatiflerini artırdı.

Maçın starı

Haberin Devamı

Önce maçı çözen ilk golü atan sonrasında kritik müdahalelerle dikkat çeken Vida, daha sonra da 86’da kritik bir kurtarışa imzasını atan Loris Karius.

Maçın olayı

Lens futbol adına takımına hiçbir katkı yapmadığı halde mecburiyetten her maç şans buluyor. Ancak oyundan çıkan Lens’in surat ifadesine bakınca katkı yapmadığının farkında olmayan sadece kendisi.

Kısa mesaj

Derbi galibiyetinin üzerine gelen 3 puan bundan sonrası için hem Abdullah Avcı adına özgüven demek hem de oyun olarak daha iyisini yapabilmek adına bir fırsat.

YORUM YAZ