MENÜ

Oyun kalitesi sonuçtan önemli

Abone Ol Google News

Hangi Beşiktaş’ı izleme ihtimalimiz fazla? İlk yarıdaki topun rakibinde kalmasına tahammülü olmayan, coşkulu ve kolay pozisyona giren mi, yoksa ikinci yarıdaki temposuz ve rakibin oynamasına müsaade eden Beşiktaş mı? Bana göre ikisi de değil. Deplasmanda başarılı olmasına rağmen Hikmet hoca ile hayata dönen Kayserispor topla fazla oynamak gibi bir derdi olmadığı için kolay baskı yemiyor. Kontrollü oyun içinde atak için doğru anı kolluyor. Chery ve Mensah gibi oyuncularla da bu anları yakalamayı başarıp, Deniz Türüç ile de pozisyonu şekillendiriyorlar.

Haberin Devamı

Keyifli futbol şart

Beşiktaş ise şampiyonluk şansının oldukça azaldığı, Şenol hocanın, gidişinin kesinleştiği bu dönemde işin keyifli tarafına yönelmeli. Hızlı oynayıp son 11 haftada hedef olarak elde ne kalırsa kalsın, önce oynadığı oyundan oyunculara sonrasında taraftarlarına keyif veren bir takım olmalılar. Şenol hoca, Beşiktaş’ta kaldığı yıllar içerisinde (son sezon hariç) oyun kalitesi anlamında camiayı tatmin eden bir performans sergiledi. Giderken de finali aynı oyun kalitesi ile yapması sonuçlardan daha önemli.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Beşiktaş’ta Burak Yılmaz ve Ljajic, Kayserispor’da ise Deniz Türüç maçın kilit isimleri olarak öne çıkabilir.

Kısa mesaj

Şenol Güneş, Ricardo Quaresma gibi işin göze hoş gelen kısmını iyi yapan oyuncularla oynamalı. Bir de Oğuzhan Özyakup’u kazanmalı.

YORUM YAZ