MENÜ

Orta saha lüks kaçtı

Abone Ol Google News

2 maç üst üste kaybedince büyük takım oyuncusunun bu skorlara tepki vermesi önemlidir. Fenerbahçeli oyuncular da ilk yarıda bu tepkiyi çok iyi oynamasalar da mücadele olarak verdiler. Ve Hasan Ali’nin ortasında Ayew’in golü ile öne geçtiler.

Haberin Devamı

Top ayağına yakışan oyuncular Eljif, Mehmet Ekici ve Valbuena gibi oyuncular zaman zaman top rakipteyken biraz fazla lüks kalınca topa daha fazla sahip olan Kayserispor da özellikle Umut’la fırsatlar yakaladı. Harun, Fenerbahçe’nin transferleri içerisinde takıma en hazır katılanı olarak gol izni vermedi.

İkinci yarıya Kayserispor iyi başladı. Temposu iyice düşen rakibine önce frikikten Mensah ile golü buldu. Slimani’nin cevabına rağmen orta sahayı kolay geçmeye devam ederek biri Skertel’in kendi kalesine attığı olmak üzere Chery ile 2 gol daha bularak müthiş bir geri dönüş yaptılar.

İlk yarı performansını ikinci yarıya taşıyamayan Fenerbahçe bunun bedelini kendi sahasında üstelik üst üste 3. maçını da kaybederek ödedi.

Gecenin sorusu

Reyes’in yaşının genç olmasının dışında Mehmet Topal’dan daha önde olduğu bir özelliğini göremedim.

Haberin Devamı

Maçın starı

Chery maçın 2. yarısına Bilal ile birlikte damga vuran oyuncuydu. Attığı golde de ustalık vardı.

Maçın olayı

Fenerbahçe başka bir oyuna geçecekse Eljif ve Mehmet Ekici’den vazgeçmeden bu oyuncuların tempo kazanmaları için 11’de ısrar etmek zorunda.

Kısa mesaj

Attığı gole, isteğine ve mücadelesine rağmen Slimani’nin son vuruş konusunda sıkıntısı çok fazla.

YORUM YAZ