MENÜ

Ömer Bayram planları bozdu

Abone Ol Google News

Galatasaray’ın geriden oyun kurma konusundaki sıkıntısı Kasımpaşa’yı biraz önde basmaya yöneltti maçın başında. Bireysel yetenekli Babel, Feghouli ve Falcao’ya yaptıkları yakın savunma ile önde yaptıkları pres işe yaradı. Ancak hesapta olmayan Lemina-Ömer Bayram değişikliği ile bu hesap bir anda bozuldu. Ömer Bayram’ın oyuna iştahlı girişi, dikine ve çabuk oynama çabası Falcao için o dakikaya kadar kaçırdıklarından daha zor bir pozisyonda gol şansını getirdi. Biraz da futbol şansı ile gelen golden daha çok Galatasaray’ın kötü giden oyununa müdahale geldi sanki. 2. yarıya hücuma çok oyuncu ile çıkarak başlayan Kasımpaşa’ya karşı Galatasaray tempoyu çok yükseltmedi. 2. gol için pek de ısrarcı olmadı. Kasımpaşa ise topa daha fazla hakim olmasına rağmen pozisyon bulmakta zorlandı. Galatasaray oyun olarak çok diş geçiremese de pozisyon ve skor olarak maçı üstün bitirmeyi başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Falcao performansı nasıldı? Pozisyona girme becerisi, Galatasaray’ın girdiği her pozisyonda doğru yerde oluşu ile hissedildi. Kolayları kaçırdı, etrafında 6 Kasımpaşa’lı oyuncu varken golü yaptı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Yıldız statüsünde oynayan oyuncu bulmanın zor olduğunun altını çizerek kaleci Fatih özellikle 2. yarıda yaptığı kurtarışlarla ön plana çıktı denebilir.

Maçın olayı

Galatasaray maçı kazandı ama oynanan futbol galibiyete rağmen tatmin etmedi. Feghouli, Belhanda’nın henüz form tutmamış olması, Nzonzi ve Lemina ikilisinin ne performans göstereceğinin belirsizliği ve savunma göbeğinin iyi sinyaller vermeyişi maçın olayıydı.

Kısa mesaj

Luyindama’ya top kullandırtmazsan iyi stoper aslında. Şaka bir yana Luyindama’yı izlerken Donk’da olur dedirtmiyor değil.

YORUM YAZ