MENÜ

Maceranın sonuna geldik

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk 20 dakika içinde kırılma anları hep aleyhimize oldu. Atiba’nın Şampiyonlar ligi gibi bir turnuvada affı olmayacak bir hata ile Vida’nın atılmasına sebep oluşu ve Vagner Love’ın karşı karşıyası umudumuzu kırsa bile Medel, Fabri ve Pepe’nin defansif müdahaleleri ile direndik. Zaten fiziksel yönü çok güçlü Bayern’in presi biz 10 kişi kalınca daha etkili oldu. Müller’in kendine has gollerinden birini attığı ilk yarının sonunda işler bizim için daha zora girmişti. Ve bu zorluk Robben’in girişi ile bir kat daha arttı. Bire birde Robben etkisi Coman, Lewandowski ve Müller’in bitiricilikleri ile fark gelirken Beşiktaş’ın Avrupa macerası da daha ilk maçtan bitiyordu.

Gecenin sorusu

Vida atılmasa bir şansımız olur muydu? Bana göre öncelikle form durumu sonrasında kadro genişliği ve Avrupa kupası tecrübesi ile Bayern’e sürpriz yapmak Türkiye’de hiçbir takımın harcı değil.

Maçın starı

Müller maçı çözen ve koparan kişi oldu. Alman futbolcu, gollerdeki doğru yerde oluşu ve vuruşlarıyla maçın en iyi performansını sergiledi.

Maçın olayı

Bayern’in en etkili oyuncularından Rodriguez’in sakatlanmasından sonra oyuna giren Robben’in etkili oyunu da gösterdi ki kadrosunda bulunan tüm oyuncular formda ve yedek-as oyuncu ayrımının olmadığı bir takıma yenildik.

Kısa mesaj

Yediği 5 gole rağmen bir takımın kalecisi ancak bu kadar iyi oynayabilirdi. Fabri, Beşiktaş'ın ender iyi isimlerinden biri olmayı başardı.

YORUM YAZ