MENÜ

LASK Linz mutlu ayrıldı!

Abone Ol Google News

Beşiktaş’lı oyuncuların ezbere oynadığı pasa dayalı, topa ve dolayısıyla oyuna hakim olduğu oyun maçın hemen başında etkisini gösterdi. 3’lü orta sahanın özel yetenekleri Oğuzhan ve Tolgay çok kötü oynamadıkları sürece bu oyun bol pozisyon ve gol getirebilir. Nitekim daha maçın başında Oğuzhan’ın ortasında Babel ile golü de buldular. Ancak zaman zaman bozuk zemin ve tatlı sert oynayan Lask Linz bu oyunu sekteye uğratsa da Oğuzhan, Lens ve Tolgay ile pozisyonlar gelmeye devam etti. Fakat Beşiktaş’lı oyuncular gol vuruşu konusunda pozisyona girmekte olduğu kadar başarılı olamayınca turu ilk maçtan garantiye alma şansı da kaçtı. Şenol Güneş’in Quaresma, Love ve Negredo hamlelerine rağmen direncini kaybetmeyen Lask Linz takımı son bölümde pozisyon vermezken mağlup olmasına rağmen sahayı en az Beşiktaş kadar mutlu terketti.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Tur şansı nedir? Beşiktaş’ın hem skor avantajını hem de biraz daha öne çıkmak zorunda olan Avusturya temsilcisine karşı boş alanlar bulmanın avantajını kullanabileceği bir rövanş maçı olabilir.

Haberin Devamı

Maçın starı

Yıldız değil iyi oynayanlar vardı. Babel, Tolgay, Necip, Medel Beşiktaş’ın öne çıkanlarıydı.

Maçın olayı

Konser organizasyonlarından sonra Beşiktaş gibi pas oyunu oynayan bir takım için zemin bu hale gelecekse bu büyük bir dezavantaj demektir.

Kısa mesaj

Necip çabukluğu ve müdahaleleri ile Pepe’nin yanına çok yakıştı.

YORUM YAZ