MENÜ

Kolay olmayacak

Abone Ol Google News

Mütevazı bir kadro ile ligde önemli işler yapabilirsiniz ya da kaliteniz ligde iş görebilir ancak o mütevazı kadro ile hem lig hem Avrupa oynarım derseniz işte bugünkü sıkıntı kaçınılmaz olur. Kaliteli ve lider oyuncuların (ki yaş olarak hiçbiri genç değil) rotasyona giremediği, genç oyuncuların işler kötü giderken daha az şans bulmaya başladığı Trabzonspor için kötü giderken oynanabilecek en zor deplasman Sivas olabilir.

Haberin Devamı

Fiziksel direnci yüksek, kısa yoldan kaleye gitmeyi seven ve maçın tamamını birlikte oynamayı başarabilen Sivas şu an için Trabzonspor’a karşı avantajlı.

Kazanmanın tek çaresi...

Trabzonspor maçı çözecekse ilk 20 dakikada mutlaka gol bulup topu biraz Sivas’a bırakarak oynamalı.

Yorgunluğun dezavantajını kapatabilmek için oyunu dar alana çekip takım savunmasını iyi yapmalı. Ancak o zaman Sivas deplasmanı kötü gidişi durdurabilir.

Kısa mesaj

Bazen yıldız da olsa bir oyuncuyu hazır değilken oynatmak takıma zarar verebilir. İşte Sturridge’de durum bu. Olmaması hazır olmadığı için bir eksiklik sayılmaz.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Trabzonspor için Abdulkadir Parmak ve Nwakaeme, Sivasspor için ise Yatabare ve Emre Kılınç maçın kilit oyuncuları.

Bu istatistiğe dikkat!

Trabzonspor’u evinde ağırladığı ilk dört maçta rakibini mağlup eden Sivasspor, sonraki dokuz maçın sadece birini kazanabildi. Kalan 8 maçta 5 mağlubiyet alırken, 3 maç da berabere sonuçlandı.

YORUM YAZ