MENÜ

Kazanma zamanı

Abone Ol Google News

Fenerbahçe için Denizli deplasmanına giderken iyi haberler, kötü haberlere göre daha fazla. Öncelikle Dirar’ın yokluğuna rağmen Hasan Ali’nin dönüşü sol kenarı daha işler hale getirecektir. Rodrigues ve Moses’ın dönüşü ise kapanacak Denizlispor’a karşı hücum opsiyonlarına ihtiyacı olacak Ersun Yanal için büyük şans.

Haberin Devamı

En büyük sıkıntı ise Emre Belözoğlu ve Kruse. Oynatıp uzun süre kaybetmektense, dinlendirip ilerleyen haftalarda Emre’den yüksek verim almak daha mantıklı. Hazır hücum oyuncuları da dönmüşken Tolga Ciğerci ve Gustavo gibi yüksek tempolu oyuncularla Emre’siz oyunu denemek için uygun bir maç. Kontra oynamayı deneyecek Denizli’ye karşı top rakibe geçtiği anda yapılacak ilk müdahalelerin zamanlaması hayati. Eğer Emre’siz ve Kruse olmadan bu maçta sınıfı geçebilirlerse, sezon sonuna kadar taraftarın gönlü rahatlar.

Bu istatistiğe dikkat!

Fenerbahçe’yi konuk ettiği son üç Süper Lig maçını kaybeden Denizlispor, son dört iç saha karşılaşmasında ise rakip fileleri havalandıramadı.

Ön plana kim çıkar?

Haberin Devamı

Fenerbahçe için milli takımdan moralli dönen Vedat Muriç önemli. Ayrıca ilk kez Kruse’un yokluğunda yaratıcı orta sahası olmayan konuk ekipte çift forvet tercih edilmesi mantıklı. Denizli’de ise gözler Recep Niyaz’ın üzerinde olacaktır.

Kısa mesaj

Fenerbahçe için bu maçlar derbilerden daha önemli. Rakipleri Avrupa dönüşlerinde bu maçlarda zorlanabilir, ancak Fenerbahçe için böyle bir problem yokken şampiyonluğun anahtarı Anadolu kulüpleri ile oynanacak maçlarda alınacak sonuçlardır.

YORUM YAZ