MENÜ

Hedef için ruh gerek

Abone Ol Google News

Protestoların gölgesinde gelen galibiyet, içinde çok fazla hikaye barındıran; keyifli, biraz kırgın, biraz sinirli taraftar profilleri değişik bir hafta sonu demekti Beşiktaş için. Önce geriden başlayalım. Takımın iyi oynadığı maçlarda hatta pozisyon dahi verilmediği anlarda başta Karius olmak üzere yapılan bireysel hatalar ve yenen goller Beşiktaş’ın asıl hedeflerinden uzaklaşmasının en önemli sebebi. Diğer taraftan herkes santrfor diye kıvranırken transferde yapılan Burak Yılmaz ve Kagawa hamleleri işin hem görselliği hem de skorerlik kısmında başarılı hamleler oldular.

Haberin Devamı

Ljajic ve Kagawa birlikte oynamalı

Güneş eğer Adem Ljajic ve Kagawa’yı birlikte oynatmayı başarabilirse sezon sonuna kadar izlemesi en keyifli takım Beşiktaş olabilir. Zaten Şenol hoca geldiği andan beri yakalanan her başarıda ilk kriter bu değil miydi? Yaptığı işten zevk alan oyuncuların daha iştahlı oldukları ve kolay sonuç alındığı... İşte Beşiktaş’ın maçlara çıkarken olması gereken ruh hali eğer hedef tutturmak istiyorsanız (ki 2.’lik de bana göre oldukça önemli bir hedef) bundan ibaret.

Haberin Devamı

Şenol Güneş çaresiz kaldı

Protestolara gelince taraftarın haklı olduğu şeyler mutlaka var. Son sezon yaşanan ekonomik sıkıntılar zaman zaman hocayı da çaresiz bıraktı. Fakat 4 sezonun 2’sinde şampiyonluklar yaşayıp, Avrupa’da başarılı olmuş ve dokunduğu birçok oyuncunun değerine değer katmış Şenol Güneş’in bugünkü seçimlerine saygı duyarak uğurlamak sezonun kalanındaki hedefi tutturmaktan daha önemli olabilir.

YORUM YAZ