MENÜ

Hak ederek kazandı

Abone Ol Google News

Sezon başından beri en iyi maç başlangıcını yaptı Fenerbahçe. Oyuncuların iştahı, yardımlaşması, dikine oynama çabaları ve bunu başarmaları pozisyonlarla beraber erken golü de getirdi.

Haberin Devamı

Isla’nın bindirmesi, Soldado ve Ayew’in dokunuşları skoru çabuk getirdi. Benzia, Ekici gibi oyuncuların arkadaşlarını organize ederken topla çok fazla oynamamaları da oyunun coşkusunu artırdı. Eksik kalan tek ayrıntı daha fazla gol bulunamamasıydı.

Göztepe tarafındaysa yenilen baskıya karşılık verilememesi çabuk oyuncuların topu önde tutma konusunda iyi olmaması ile doğru orantılı olunca devrede Yasin hamlesi geldi. Ancak Jerome devrenin başında öyle bir tekme atıp kendini attırdı ki Fenerbahçe için maç daha daha kolay hale geldi. Fakat tempo ilk yarıdaki tempo olmayınca Ersun hoca, Tolgay, Jailson ve Moses’la dokunup maçı garantiye aldığı golü hamle oyuncularının organizasyonu ile buldu.

Sonuçta Fenerbahçe maça çok iyi başladı, rakibine çok şans tanımadı ve hem 11 hem de kulübedeki hamleleri ile maçı hakederek kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Seri gelir mi? Kazanma alışkanlığı, forma rekabeti ile birlikte çok daha kolay kazanılabilir. Fenerbahçe’nin görüntüsü seri yakalayabilecek kadar istekli bir oyuncu grubu olduğunu hissettirdi.

Maçın starı

Ersun Yanal’ın oyun anlayışında en fazla fark yaratan olan ayrıntı beklerdir. Isla, Ersun hocanın istediği bek profiline bürünmüş, müthiş iştahlı ve coşkulu bir maç oynayarak maçın yıldızıydı.

Maçın olayı

İki hafta önce Bursa maçında 50’den sonra oyundan düşen Fenerbahçe’nin Göztepe maçındaki tempolu oyunu bana göre gecenin olayıydı. Pozisyon sayısı anlamında da mücadele olarak da baskın bir Fenerbahçe vardı.

Kısa mesaj

Moses'ın Fenerbahçe’nin 11’e girmesi çok uzun sürmez. Gol atmasına rağmen Ayew’den çok daha faydalı olabilir

YORUM YAZ