MENÜ

Getafe biçilmiş kaftan bir rakip

Abone Ol Google News

Öncelikle lig maçı üzerinden Trabzonspor’un verdiği sinyaller iyi değildi. Ancak kendi sahasında açık oynamakla, rakip sahada bekleyip boş alan bularak oynamak arasında çok önemli farklar var. Trabzonspor bu durumu avantaja çevirebilir. Sosa ve Abdülkadir Parmak’ın kazanılan toplarda yapacakları ilk tercihler çok önemli. Sörloth, Sosa, Nwakaeme, Novak ve Pereira bugünkü kadro darlığında vazgeçilmez. Bu durum maçın ilk 60 dakikalık bölümünde birlikte oynama pratiği üzerinden avantaj.

Haberin Devamı

Özel oyuncular devreye girmeli

Diğer taraftan kulübenin kısırlığı işler kötü gider ya da olası sakatlıklar da ise büyük bir dezavantaj. Güç dengelerine bakınca Getafe, Trabzonspor için biçilmiş kaftan bir rakip. Ancak özel oyuncuların tecrübelerini ortaya koyması zaferle geri dönebilmek için olmazsa olmaz.

Nwakaeme ve Sörloth...

Yenebilecek her tür baskıyı gerek topu ayağında tutarak gerek adam eksiltip rakibi geriye koşturabilecek özellikleri ile Anthony Nwakaeme, Trabzonspor’un en önemli kozu. Bulunacak her pozisyon altın gibi kıymetli iken Sörloth’un göstereceği performans da maçın hikayesinin şekillenmesinde en önemli ayrıntı olacaktır.

Haberin Devamı

YORUM YAZ