MENÜ

Futbol şansı lazım

Abone Ol Google News

İlk kez maçın hikayesi için olumlu bir senaryo yazmak mümkün değil Galatasaray adına. Mücadele eden oyuncu tercihleri Süper Lig için işleri bir yere kadar getirebilir, ancak Şampiyonlar Ligi hele bir de Madrid deplasmanı için kaliteli oyuncuların formda olmayışları işleri daha da kötüleştiriyor. Hücum ederken Babel’in, savunma yaparken Nzonzi ve Luyindama - Marcao ikilisinin bireysel hata yapmadan oynaması Galatasaray için çok önemli.

Haberin Devamı

Andone iş yapabilir

Savunma bloğunu 3 oyuncu ile kurması muhtemel deplasman 11’i için elde Andone’den başka santrfor seçeneği olmaması da dezavantaj. Yine de boş alan bulduğunda Andone deplasmanlarda iş yapabilir. Ama her şeyin ötesinde Galatasaray en fazla futbol şansına ihtiyacı olduğu maça çıkacak.

Muslera’nın ellerinde

Bu maçta alınacak iyi skor, ligden ziyade tüm takımlarımız için Avrupa arenasında başarısız giden işler için de bir umut olabilir. Gruptan çıkmaktan ziyade UEFA’dan devam edebilmek adına ise alınacak puan büyük moral olur. Galatasaray için puan almak tüm oyunculardan önce, kaleci Muslera’nın ellerinde. Takımın en formda oyuncularının başında gelmesi şans gibi gözükse de takımın Muslera’ya ne kadar yardım edeceği de önemli. Real Madrid tarafında ise öne çıkabilecek oyuncuların başında Eden Hazard görünüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ