MENÜ

Fernando Muslera eşittir 1 puan

Abone Ol Google News

İlk yarı tam anlamıyla iki teknik direktörün taktik savaşı vardı. Orta sahada taraftarının da desteğiyle pres yaparak başlayan Galatasaray’a karşı aynı şekilde karşılık veren Schalke top kendisine geçtiğinde savunma arkasına tehlikeli toplar atarak etkili oldu. Bu oyun tarzı Fatih Terim’i top rakibe geçtiğinde Donk’u savunmanın ortasına çekmeye mecbur bıraktı. Galatasaraylı oyuncuların hücumda yaşadıkları anlaşmazlıklar pozisyona girmelerini zorlaştırırken, Schalke hücumda Konoplyanka ile etkili olmasına rağmen Muslera iyi iş çıkardı. 2. yarıya Schalke müthiş başladı. 15 dakika adeta Galatasaray’ı abluka altına aldı ancak Muslera ve Ozan maçı dengede tutan oyuncular oldular. Son yarım saat Fatih hoca Selçuk hamlesi yapınca bu kez oyunu dengeleyen Galatasaray oldu. Ancak topu önde tutmakta zorlanmaya devam etmemiz yine Schalke için avantaj olsa da maçı gol yemeden bitirmeyi başardık. Maçın özeti Galatasaray için Muslera=1 puan oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Eksiklerin hangisi daha çok arandı? Açıkçası Feghouli haricinde Fernando, Onyekuru, Emre ve Serdar’ın yoklukları maç boyunca çok hissedildi.

Haberin Devamı

Maçın starı!

Muslera oyun anlamında kötü geçen maçta ilk yarının sonundan itibaren yaptığı kurtarışlarla alınan puanın kahramanı oldu.

Maçın olayı

Şampiyonlar Ligi seviyesinde Belhanda, Eren ve Sinan’ın vasatın altında kalan performansları beraberliğe sevinmemize neden oldu.

Kısa mesaj

Tam kadro bir Galatasaray deplasmanda Schalke’ye karşı çok daha iyi bir oyun oynayıp galip gelebilir. O yüzden bu beraberlik büyük bir kayıp sayılmaz.

YORUM YAZ