MENÜ

Fernandes'i durduramadık

Abone Ol Google News

Lig ve Avrupa’nın bu kısıtlı kadro ve eksiklerle beraber yürümediği gerçeğini kabul eden Ünal Karaman, rotasyon değil devrim yaptı Krasnodar 11’inde. Tamamı genç, bazıları ligde forma giymiş olsa da ideal kadronun tamamlayıcı oyuncularından kurulu bir takımla çıktı maça. Mücadele ve koşu kalitesi bir yere kadar idare etti. Sonrasında Fernandes kalitesi çıktı ortaya. Önce yaptığı organizasyon bizim şanssızlığımız ve acemiliğimizle birleşince ilk golü attı, sonrasında harika bir topuk golü atarak 35 dakikada skoru 2-0’a getirdi.

Haberin Devamı

İkinci yarı geride olmamıza rağmen maç boyu devam eden hücum organizasyonu bozukluğunu bir nebze olsun düzeltmek isteyen Ünal Karaman, Sörloth, Nwakaeme gibi oyuncuları sahaya sürdü. Ancak bu hamleler de sonuç vermedi. Krasnodar derli toplu görüntüsü ile skoru korumakta zorlanmadı.

Gecenin sorusu

Trabzonspor’un gençlerinden ideal kadroyu zorlayacak bir oyuncu var mıydı? Gelişime açık olmalarına rağmen Krasnodar maçı performanslarından hiçbiri eksiksiz bir Trabzonspor’da ‘banko oynar’ dedirtmedi.

Haberin Devamı

Maçın starı

Manuel Fernandes... İki takım arasındaki kalite farkını hissettiren başrol oyuncusuydu. Rutin giden maçı takımı adına sıra dışı hale getirerek 2 golün de maçın da kahramanı oldu.

Maçın olayı

Ünal Karaman’ın elinde kim varsa oynatmak yerine tecrübesizliklerine aldırmadan potansiyallerine inandığı gençlerle maça başladığı 11 maçın olayıydı.

Kısa mesaj

Bu kadar fazla sayıda olmasa da keşke genç oyuncuları, hazır Avrupa’da işler kötü gidiyorken tüm takımlarımız oynatmakta ısrar etse.

YORUM YAZ