MENÜ

En önemli 3 puan

Abone Ol Google News

Sezonun ikinci yarısının en formda takımlarından Rizespor’a karşı neredeyse maça yenik başladı Fenerbahçe. Moroziuk’un ortasında Melnjak biraz da zorlayarak Hasan Ali ile ortak golü attı. Bu golden sonra Fenerbahçe’nin hücum girişimlerine karşılık verseler de Valbuena’nın ortasında Serdar Aziz çok kritik bir golle skoru eşitledi. Valbuena’nın isteği ve üretkenlik konusundaki becerisi ile başlayan atakta ise Soldado uzun zaman sonra en faydalı dokunuşunu yaparak tempolu oyunun skorunu takımına çevirdi.

Haberin Devamı

Hızlı oynama konusunun önemli ismi Moses, Moroziuk’u ikinci sarıdan attırınca devreye her anlamda avantajlı giren de Fenerbahçe oldu. Fakat bu avantajı değerlendirmek bir yana dursun, hem topu hem de oyunu 1 kişi eksik Rizespor’a bıraktı. Vedat Muriqi ve Aminu’nun etkili oyunu ile Rizespor, Melnjak ile skoru da dengeledi. Ancak teknik direktör Ersun Yanal’ın hamlelerine rağmen oyun üstünlüğünü bir türlü alamayan Fenerbahçe Saadane’nin yaptığı penaltı ile skoru Moses’ın golü sayesinde alarak, belkide sezonun en önemli 3 puanını hanesine yazdırdı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe için stres bitti mi? Galibiyet önemli ancak henüz tehlike bölgesinden kurtulamayan Fenerbahçe için bu maçın keyfini çıkarma lüksü yok.

Maçın starı

Bir savunma oyuncusu olmasına rağmen Melnjak’ın yaptığı 2 gol katkısı ve oynadığı oyun Rizespor puan alamamasına rağmen bu oyuncuyu maçın yıldızı yaptı.

Maçın olayı

Galibiyete rağmen 2. yarıda oynanan oyunun kötü olmasının yanı sıra Ersun hocanın ilk 2 goldeki üretkenliği yapan Valbuena ile Zajc’ı oyun berabere ve rakip 1 kişi eksik iken oyundan alması bana göre doğru hamleler değildi.

Kısa mesaj

Rizespor gerçekten çok formda ve yakaladığı çıkışı oyun ve mücadele olarak devam ettirdiği, tek eksiği puan olan bir maç oynadı.

YORUM YAZ