MENÜ

En diri Kartal

Abone Ol Google News

Santrfor problemini Babel ile çözmeye çalışan Şenol Güneş’in ilk 11 konusunda belki de elinin en güçlü olduğu maç Kayserispor maçı.

Haberin Devamı

Atiba’nın dönüşü, Babel’in santrfor performansı, Medel’in cezasının bitişi ve Adem Ljajic’in orta sahada kaliteli bir alternatif oluşu ile hafta başı maç oynamamış olması sezon başından beri en diri Beşiktaş’ı izlememizi sağlayabilir.

Ek olarak Caner’in cezalı, Adriano’nun tam hazır olmayışı sebebiyle sol bekte Dorukhan denenebilir.

Diğer tarafta ise Fenerbahçe galibiyetinden sonra 2 maçta ‘0’ çeken gol dahi atamayan Kayserispor var.

Sezona adeta maç seçerek başladılar. Yetenekleri tartışmasız; Bilal, Chery ve Mensah gibi oyuncular işi ciddiye aldıkları zaman özellikle de açık oynayan takımlara karşı çok etkililer.

O yüzden Beşiktaş’ın skor ne olursa olsun maçın tamamını aynı konsantrasyonla oynamak zorunda olduğu bir maç olduğu gerçek. Çünkü Kayserispor topu rakibine bırakacağı bir maçta bile enerjisini 90 dakikaya yayabilecek dayanıklılığa sahip.

Gol umudu yine Babel

Haberin Devamı

Kara Kartal’ın başarılı kanat oyuncusu Ryan Babel, Alvaro Negredo’nun Birleşik Arap Emirlikleri temsilcisi Al-Nasr’la anlaşmasının ardından takımın forvet hattına geçmişti.

Vagner Love, Cyle Larin ve Mustafa Pektemek’in formsuz görüntülerinin ardından görevi Fenerbahçe derbisinde devralan Hollandalı futbolcu, derbide attığı golün ardından yerini korudu.

Yıldız oyuncu, Kayserispor’la bugün oynanacak karşılaşmaya yine 11’de başlayacak.

Babel’in bu sezon Beşiktaş’ta 12 maçta 7 golü bulunuyor.

Ön plana kim çıkar?

Sezon başından beri 11’de başladığında iyi oynayan, hamle oyuncusu olduğunda maçların kaderini değiştiren ve son olarak santrfor başladığı derbide attığı harika golün dışında Beşiktaş’ın sırtında rakip verken bile en fazla sorumluluk alan oyuncusu Babel şüphesiz yine Şenol Güneş’in en önemli kozu.

Bu istatistiğe dikkat!

Süper Lig’de Kayserispor ile oynadığı son sekiz maçı kaybetmeyen Beşiktaş (6G 2B), bu karşılaşmaların tamamında gol atmayı başardı (toplam 17).

Kısa mesaj

Pepe’nin sezon başından beri yaptığı skor katkısına bakınca bu sezon en dikkat çekici istatistik savunma oyuncularının skor katkısı olabilir.

YORUM YAZ