MENÜ

En değerli galibiyet

Abone Ol Google News

Fenerbahçe, maçın ilk yarısında Malatya’nın sezon boyu gösterdiği futbol sertliğine aynı şekilde karşılık verdi. Sarı-Lacivertliler, Mehmet Ekici’nin uzun zamandır beklenen skorerliğinin hissedildiği maçta 2 kez öne geçmesine rağmen Malatya özellikle stoper Mina’nın yüksek toplarda Fenerbahçe stoperlerine sağladığı üstünlükle içeriye beraberlikle girmeyi başardı. Büyük takımların böyle dönemlerden geçtiği zamanlar futbol kalitesinden çok mücadelenin arandığı zamanlardır. Fenerbahçe için de görüntü iyi mücadele etmeye odaklanmış bir takım görüntüsüydü. Bu görüntü 2. yarıda da galibiyete yakın tarafı Fenerbahçe yaptı. Penaltıyı kaçırmalarına rağmen pes etmediler. Oyunu daha çok Malatya’nın sahasına yıkıp Topal ile golü bularak belki de sezonun en değerli galibiyetlerinden birini aldılar.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe’de değişen bir şey var mır? Daha fazla isteyen, daha çok koşan, daha iyi konsantre olan bir Fenerbahçe vardı. Kazanmayı hak eden taraftı. Sadece maçı değil güçlü Malatya’yı yenerek özgüvende kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Bir tarafta penaltı kaçırmasına rağmen santrfor performansına muhtaç Fenerbahçe’nin imdadına yetişen Mehmet Ekici, diğer tarafta Malatya’nın attığı golleri atan ve attıran Mina maçın yıldızları oldular.

Maçın olayı

Guilherme gibi yetenekli ve formda bir oyuncunun kazanmak uğruna ilk yarıda yaptığı kandırmaca tam anlamıyla rezaletti. Maç sert geçmesine rağmen bu sertlikten çok Guilherme’nin hareketi oyuncuları gerdi.

Kısa mesaj

Moses fizik gücünü çabuk hissettirdi. Aynı çabukluğu uyum sürecini atlatmakta da gösterirse Fenerbahçe için doğru transfer denebilir.

YORUM YAZ