MENÜ

Doğru hamle

Abone Ol Google News

Sezon başından beri ilk kez bulunduğu durumdan rahatsız olduğunu hissettiren bir başlangıç yaptı Fenerbahçeli oyuncular maça. Önde basma çabası pas yapmakta zorluk yaşayan Bursaspor’un işini daha da zorlaştırırken Umut’a uzun oynama çabaları Skrtel-Sadık duvarına çarparak geri döndü. Sadece Latovlevici hücumda etkiliydi. Harika bir pozisyon hazırladı, Aytaç geri çevirdi. Fenerbahçe ise hücum ederken Soldado işin içine az buçuk girince Dirar ve Ekici ile birlikte zaman zaman iyi iş çıkardılar. Soldado, İsla’nın ortasında müthiş bir vuruşla yapılan mücadelenin skora yansımasını da sağladı. 2. yarıya Samet Aybaba’nın değişiklikleri ile vites arttırarak gelen Bursaspor, özellikle Yusuf Erdoğan’ın iyi oyunuyla Umut Nayir ve Aytaç ile birçok pozisyon bulmasına rağmen gol için son dakikaya kadar beklemek zorunda kaldı. Yediği baskıyı kırmak için Ersun Yanal’ın Valbuena hamlesi pek işe yaramayınca baskı altında oynadığı 45 dakikanın karşılığında pozisyon sayısına bakınca en fazla hakettiği 1 puanı alabildi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin enerjisi 90 dakikaya neden yetmiyor? Sezon başından beri istikrarlı bir kemik kadrosu olmayan, istikrarlı oynayan oyuncusu az olan Fenerbahçe’de oyuncuların büyük kısmı maç temposunu yakalayamamış durumda.

Maçın starı

Kötü giden ilk yarının sonunda yaptığı hamlelerle maçın şeklini değiştiren ve golü erken bulsa maçı da kazanmaya yakın olan Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba gecenin iyisiydi.

Maçın olayı

Fenerbahçe’nin rakibine yaptığı baskı ile çabuk yorulması ve kulübesinde direnci tekrar yükseltebilecek kalitede oyuncular olmayışı dikkat çekiciydi.

Kısa mesaj

Bu sezon Comolli transferi olarak gelmiş herhangi bir oyuncunun ne hamle ne de 11 oyuncusu olarak Fenerbahçe’ye katkısının olmaması yapılan seçimlerin yanlışlığını her geçen gün daha fazla hissettiriyor.

YORUM YAZ