MENÜ

Beşiktaş hayata döndü

Abone Ol Google News

Son maçlardaki kötü oyuna tepki vererek başladı Beşiktaş maça... Rotasyonlu kadronun yenileri Adriano, Töre ve Pektemek’in futbola olan hasretleri Beşiktaş’ın enerjisini yükseltmişti. Dikine oynama iştahı daha 10 dakikada karşılığını verdi. Quaresma’nın asisti Pektemek için kariyerinin en güzel golünü getirirken, Töre takımı için önemli bir avantajın kazanıldığı pozisyonda oyundan atılan Orhan’ın darbesi ile oyundan çıkarak gecenin şanssızı oldu. Hasreti tavan yapmış Pektemek yine klasik bir Quaresma ortasında 2. golünü atıp daha ilk yarıdan maçın adamı oldu. Rize kornerden golü bulmasına rağmen Beşiktaş oyunun kontrolünü bırakmadı. Kaçırdığı penaltıya rağmen Rize’nin sağ kanadını düğümlemeye devam eden Quaresma her golde yaptığı katkı ile rahat galibiyetin bir başka yıldızı olurken hücum hattındaki tüm oyunculara gol attırmayı başardı. Sonuçta Beşiktaş aldığı galibiyetle hem oyun hem de skor olarak hayata döndü.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Larin’in bulduğu şansları Mustafa Pektemek yakalasaydı ne olurdu ? Muhtemelen Beşiktaş’ın santrfor konusundaki problemleri erken çözülmüş olur, belki de Beşiktaş ligde daha fazla maç kazanmış olabilirdi.

Haberin Devamı

Maçın starı

Sezon başlarında santrforlar içinde bazen adı en son telaffuz edilen Mustafa Pektemek uzun zaman sonra bulduğu şansı attığı 2 golle değerlendirerek maçın yıldızıydı.

Maçın olayı

İlk kez Şenol Güneş’in yaptığı bir rotasyondan memnun kaldığını düşünüyorum. Adriano, sakatlanmasına rağmen Töre ve Mustafa Pektemek Beşiktaş için kadro genişliğinin hayati olduğu bir sezonda önemli katkı verebilirler.

Kısa mesaj

Orhan Ovacıklı’nın atıldığı pozisyondan sonra Gökhan Töre’den özür dileyerek oyundan çıkması örnek bir davranıştı.

YORUM YAZ