MENÜ

Asla pes etmeyen takım

Abone Ol Google News

1) Sparta Prag karşısında takımın verdiği reaksiyon, yeni sezon için ne ifade ediyor?

Haberin Devamı

Karaman ve ekibinin başarısı

Sparta Prag maçının reaksiyonu aslında Ünal Karaman’ın takımın başına geldiği andan itibaren benimsenmiş olduğu bir şey. Trabzon şehrinin, taraftarının en büyük beklentisidir pes etmeyen bir takım. İyi futboldan daha önemlidir. Maç nasıl biterse bitsin mücadeleden vazgeçmeyen oyuncular her zaman alkışlarla içeri gönderilir. Bunu iyi bilen Ünal Karaman ve ekibi bunu oyuncularına en iyi şekilde aktarmayı başarmış durumda.

2) Geçen sezon oyuncu değişiklikleri için oldukça sabırlı davranan bir Ünal Karaman vardı. Sparta Prag maçında ise geçen yıla göre çok farklı bir görüntü çizdi. Karaman’ın hamleleri ne kadar doğru oldu?

İyi geçen transfer dönemi...

Prag maçındaki görüntü, işler kötüye gittiği anda bile Ünal hocanın yaptığı hamlelerle takımını ayağa kaldırırken bu işi aynı zamanda uyum süreci ne kadar sürer belli olmayan yeni oyuncularla başarılı şekilde yapmasıydı. Özellikle Sörloth sırtı dönük oyunda Trabzonspor’un topu önde tutmasını sağlayabilecek özelliği ile dikkat çekti. Avdijaj dripling özelliği ve hareketli oyunu, Obi Mikel ise ispata ihtiyacı olmayan kariyeri ile transferin şimdiye kadar Trabzonspor için iyi geçtiğini hissettirdi.

Haberin Devamı

3) Takımda şu anda halen transfer yapılması gereken olmazsa olmaz mevki neresidir?

2 transfer şart

Elbette Yusuf Yazıcı’nın satışı çok önemli bir başarı. Fakat gelen paranın büyük kısmının borçlar yüzünden transfere kullanılmayacak olması yine yönetimin elini kolunu bağlamış durumda. Yine de santrfora ve özellikle de elde çok olmasına rağmen stopere lider bir oyuncu transferi şart.

YORUM YAZ