MENÜ

Sil baştan!

Abone Ol Google News

Bir galibiyet, iki beraberlikle geçilen ligin ilk üç haftasında kayıp - kazanç denklemi eksi yönde bozulan takımlardan biri Trabzonspor... Bu durum; Avrupa Ligi 3. Ön Eleme ve Play Off turlarında oynanan ve üst düzey eforu gerektiren 4 maçın neden olduğu mental ve fiziksel yorgunluğa bağlandı. Bu nedenle Milli maçlar arası Bordo-Mavililer’e tabiri caizse ‘ilaç gibi’ geldi.

Haberin Devamı

Wenger övgüyle bahsetti

Bu aranın sağlayacağı dinlenme avantajı kadar Bordo-Mavililer’de camiayı heyecanlandıran Sturridge faktörü var. Hazır olmak için zaman isteyen Sturridge için Arsene Wenger, “Fantastik yetenekleri var. Olması gereken yerde değil. Nedeni sakatlıkları ve çok kolay sakatlanıyor olması. Eğer Trabzonspor kendisinin fiziksel olarak fit hale gelmesini sağlayabilirse iyi bir oyuncu kazanmış olur” ifadelerini kullanmıştı. Bu sözden hareketle Ünal Karaman’ın kararı önemli.

Sakatlıklar büyük sorun

Oynatılması için kamuoyu baskısı mı, gerçekler mi kararında etkili olacak göreceğiz. Biri Avrupa Ligi, 3’ü Süper Lig olmak üzere 4 maçlık zorlu bir dönem var önünde. Nwakaeme-Ekuban-Sörloth üçlüsünün son ayağında bir değişiklik olacak mı öğreneceğiz. Karaman’ın sıkıntısı sadece bu değil. Erken başlayan sakatlıklar büyük sorun. Hadi Yusuf Sarı şimdilik az süre alabilen oyuncu. Ama Abdülkadir Ömür, geçen sezona Yusuf Yazıcı ile damga vurmuş bir isim. Yeri kolay dolmaz. Avdijaj onun yokluğunda alternatif ama ne kadar?

Haberin Devamı

Baskı, rakibi olacak

Ünal Karaman sil baştan yapacak. Zira ligde Fenerbahçe ile son bulan ilk 3 maçlık periyotta yorgunluktu zaaf, Beşiktaş maçıyla son bulacak ikinci üç maçlık bölümdeyse Sturridge baskısı ve sakatlıklar öncelikli rakibi olacak.

YORUM YAZ