MENÜ

Şaşkınlıktan!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Konuları sıraladık, öyleleri, var ki, birkaç gün sonra işlesen, “Günaydın!” derler adama. Örneğin, çok saygın bir gazetenin, İnter zaferi sonrası, “Platini’nin yüzünü kara çıkarmadılar!” manşetine vurgu yapacaktık. İ.B.B. hüsranı girdi araya, “Mehmet Ali Aydınlar’ın yüzünü kararttılar!” başlığını bekledik. Boşuna.
Sonra, Fenerbahçeli Ali Koç’un Trabzonsporlu Recep Denizer’e, “Başarı dileği!” Konusu var. Sanki kanlı bıçaklı iki insan arasındaki yüzleri güldüren diyalogmuş gibi sunuldu, üzerine yorum yapıldı, “neresi olağandışı!” diye şaşırdık. Bir de Lille maçına davet etmiş Koç’u, düşünebiliyor musunuz!
Bir gün sonra Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde mücadele edecek. Trabzonspor formasını giymiş M.Fuat Sarıalioğlu, yaratıcılıklarına, örnek taraftarlıklarına şapka çıkardığımız Çarşı Grubu’ndaki dostlarıyla buluşup maça gitmiş. Kapıdan girişte görevliden uyarı: Formanı çıkart. Öyle talimat almış, “Ya bu lig maçı değil kardeşim” falan, “Ben bilmez merkez bilir!” Küçük dilimiz yerinde hala!
Asıl şaşkınlığı, Milano dönüşü satışa çıkarılan topu topu 7 bin 500 biletin ilgi görmediğini öğrendiğimizde yaşadık. Bir bomba daha: “Bu da ne ki! Bilbao biletlerinde iade 19 bini aştı” dediler. Maç günü geldi, işte rakamlar: Tribünlerdeki seyirci, 17 bin 391, satılan bilet 2 bin 185. Bir de kampanya vardı o gün: “Şampiyon taraftarla buluşuyor”.
24 bin kişilik stadı dolduramadılar, zaferin iki gün sonrasında. Sonra kızıyorlar, “Fenerbahçe seyircisiz iki maçına 100 bin bilet sattı” diyince.
İ.B.B. maçı başı rezalet, başladıktan 2.5 dakika sonra yine bir rezalet. Elektrikten yana tabi. Neyse ki Sadri Şener, beklenen açıklamayı yaptı: Elemanlar fişi yanlış yere takmışlar!
Yapmayın be sayın başkan. Başlı başına bir yazı konusu: “Güleriz ağlanacak halimize!” diye başlayıp, sayfalarca yaz. Sonra sor: Bu rezalet Şampiyonlar Ligi maçında yaşansa! O elemanlar yine fişi başka bir yere takarlarsa! Vs,vs...
Konu çok dedik ya! Uzayacak, Serhat, “Ama abi!” diye başlayacak yine. Şaşkınlık işte!
Nokta.

YORUM YAZ