MENÜ

Rize'de olay var,kazanan yok!

Abone Ol Google News

Çaykur Rizespor, Fenerbahçe’yi farklı yenerek büyük sükse yaptığı bu sahadaki beşinci mücadelesinde kaybettiği Kasımpaşaspor maçı da dahil en kötü performansını sergiledi. Atiker Konyaspor da aynı: 2 galibiyet bir beraberlik çıkardığı rakip sahalardaki oyununu mumla arattı. Böylelikle ortaya kazananın üç puanı haketmeyeceği, sıkıcı, az sayıdaki futbolsevere “bitse de gitsek” dedirten, Boldrin ve Jahoviç’in karşılıklı penaltı golleriyle birer puanın paylaşıldığı bir maç çıktı.

Haberin Devamı

Oyuna girenlerin etkisi

İki takımın da pozisyon üretmekte zorlandıkları ilk yarıda ev sahibi ekip, son dakikalarda bir penaltı golüyle soyunma odasına önde gitmeyi başardı. İkinci yarıdaysa benzer şeyi Konyaspor yaptı. Traore’nin oyuna girmesiyle tempoyu biraz yükseltip yine son dakikalarda Jahoviç’in kazandırıp gole çevirdiği penaltıyla eşitliği sağladı.

Nerede Fair-Play!

Maç sonrası futboldaki Fair-Play ruhuna aykırı görüntüler izlendi. Rizeli futbolseverlerin Trabzonspor’daki günlerine atıfta bulunup protesto ettiği Uğur Demirok’un tribünlere, Abdullah’ın da kendisine tepki biçimi sahada arbede yaşanmasına neden oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ