MENÜ

Kazanan yok

Abone Ol Google News

Geçen hafta 2-0 öne geçmesine rağmen sahadan 3-2’lik yenilgiyle ayrılan ÇaykurRizespor, dün de1-0’ı yakaladı üstelik Akhisar 10 kişi kaldı ama yine kazanamadı. 90 dakika sonunda taraflar birer puan aldı Sanki bu takım geçen sezonu kupayla kapayıp, yenisini kupayla açmamış... Sen gel evindeki ilk maçına çifte kupa apoletiyle çık ve çoğu boş tribünlere oyna! Olmadı Akhisarlılar, Manisalılar... Geçtik iki şampiyonluğu, öyle bir fırsat kaçırdı bu maça gitme olanağı olup da izlemeyenler, bir futbolsever olarak onlar adına üzülmedik desek yalan olur. Zira ilk 20 dakikada, Çaykur Rizespor kale direkleri ve Akhisarspor kalecisi Fatih olmasa tam 4 gole tanık olacaktık. Heyecan dorukta, pozisyonlar bir o kalede bir bu kalede olabildiğince. Sırasıyla Seleznov, Vedat, Musa ve Manu, klas vuruşlarla tribünlerdekilerde adrenalinin tavan yapmasını sağlarken, müthiş mücadele ancak 28. dakikada ilk meyvesini verebildi. Konuk ekinin golündeki Samu-Umar ve Vedat iş birliği ayakta alkışlanmayı haketti.

Haberin Devamı

Sanki eksik yok!

Haberin Devamı

İkinci yarı da böyle keyif ve heyecan verecek mi diye düşünürken, 1. dakikada direk engeline takılmasa bu maçın belki de kahramanı olacak olan Seleznov’un hem kendine hem de takıma ihanetini hakem gibi “VAR” ile izledik. Ama ilginçtir, bir eksiğe rağmen oyunun temposu Rize golüne kadar olan bölüm gibi başladı ikinci yarıda. Sırasıyla Robin Yalçın, Umar ve Manu yine direkleri dövdüler. Ama Mustafa Yumlu acılı gününde savunmadan gelip şık hareketlerle eşitliği sağladı.

Gökhan son anda kurtardı

Dakikalar ilerledikçe bir kişi fazla oynamanın avantajını kullanmaya çalıştı Rizespor ancak iyi kapanan ev sahibi ekip Fatih’in de gününde olmasıyla amacına ulaşamadı. Ama uzatmaların son saniyelerinde Gökhan, Manu’nun şutuna engel olarak Rizespor’un bir puan almasına ve skorun belirlenmesine direkler kadar katkı yaptı.

YORUM YAZ