MENÜ

Kaybedene yazık olurdu!

Abone Ol Google News

Trabzonspor, daha ikinci dakikada pozisyon verdiği Antalyaspor’un hızını gol yiyene kadar kesemedi. Bu dönemde ciddi baskı yese de ilginçtir baştaki gibi tehlike yaşamadı. Buna Doukara’nın golü de dahil. Zira o gol Onur hatası ve direk katkısı gibi durdu. Bordo mavililer golü yedikten sonra futbolu hatırladı. Geçen haftadan biri zorunlu 3 farklı isimle kadroyu kuran Karaman Zeki’yi öne çıkardı, takımı özellikle sağ kanattan rakibe iyice baskı kurdu. Fırsatlar da buldu. Rodallega yine direk engeline takıldı. Ancak bu kez hata Cissokho’dan geldi! Gereksiz hareketi Burak’ı yerde bıraktı, O da eşitliği sağladı. Ardından takımlar kontrollü oyuna döndüler. Bu durum bir saat dolana kadar sürdü. Sonrasında kenar müdahaleleri başladı. Ünal Karaman Pereira hariç Abdülkadir ve Vahit Amiri ile Erzurum maçı kadrosuna döndü. Ama bütün bunlar işe yaramadı ve eşitlik bozulmadı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Abdülkadir geçen haftanın kötülerindendi. Yusuf kulübedeydi. Bu kez tersi oldu, Abdülkadir kulübede, Yusuf sahada ama kötü. 74’te birbirleriyle değişen flaş isimlerdeki düşüş nedendir Sorgulanmalı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Ne oyuncular performanslarıyla ne de teknik adamlar müdahaleleriyle öne çıkamadı. VAR sistemi Antalya penaltı beklerken aleyhine faul, Trabzon gol beklerken ofsayt, penaltı beklerken devam tespitlerini sağlayıp maçın “starı!” oldu.

Maçın olayı

Doukara’nın golünde uzaktan vuruşundaki Onur ikramına, Cissokho’nun Burak’ı düşürerek penaltı jestiyle karşılık vermesi... Kalan bölümde oyuncuların yeni “ikram!” yapmama adına azami dikkatle maçı tamamlamaları.

Kısa mesaj

Zeki Yavru aslında şanssızdı! Zira formunun tavan yaptığı bir dönemde hastalanan Pereira’nın yerinde oynadı hem de Maicon gibi bir oyuncuya karşı. Savunmada sırıtmadı, ofansta katkı sağladı.

YORUM YAZ