MENÜ

Hayal kırıklığı!

Abone Ol Google News

Trabzonspor, 20. dakikadan sonra mutlak kazanması gereken bir maça çıktığını hatırlamış gibiydi sanki! O ana kadar Krasnodar'ın oyunda daha etkili olduğu gözlendi. Üstelik Süleymanov ile bir direk şansızlığı da yaşadı konuk ekip.

Haberin Devamı

Bordo-Mavililer, Sosa’nın kendini bulmasıyla toparlandı. Onun orta alanda pas trafiğindeki ustalığı, kanatları da harekete geçirdi. Sağdan soldan üçüncü bölgeye taşınan topların her biri tehlike oldu. Bir ara adeta ablukaya alınan rakip kalede net pozisyonlar üretildi. Bunlarda hakkını verelim kaleci Safonoz iyi iş çıkardı. İlk yarının golsüz bitmesinin nedeni Trabzon kalesinde direk, Krasnodar kalesinde de Safonov oldu.

Krasnodar'a can suyu

İkinci yarının hemen başında yediği şok gole karşın baskısını sürdüren ancak özellikle Sörloth ve Nwakaeme’nin kötü gününde oluşları nedeniyle skor üretemedi. Karaman’ın müdahaleleri son 25 dakikaya girilirken başladı. Trabzonspor, Doğan ve Avdijaj takviyelerinden sonra süre daraldıkça oyun disiplinini kaybedip üzerine kontrolsüz gittiği rakibine yakaladıklarından çok daha tehlikeli pozisyonlar verdi. Nitekim uzatmalarda böyle bir durumda ikinci golü yedi ve puansız rakibine Avrupa Ligi için adeta can suyu olarak hayal kırıklığı yaşadı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

4 yıl sonra Avrupa’da oynama vizesi almak Trabzonspor camiası için büyük sevinç ve övünç kaynağı olmuş, hele gruplara kalmak büyük heyecan yaratmıştı. O heyecan ve arzu kayboldu mu ne? İlginç!

Maçın starı

Kaptan yine büyük oynadı ama bu kez gemisini kurtaramadı. Sosa, taşıdığı toplar kritik yerlere verdiği paslarla arkadaşlarına iyi servis yaptı. Sadece Yusuf Sarı kendisine biraz ayak uydurdu, yetmedi.

Maçın olayı

Pereira’nın çizgide kalecilik deneyimi yaşaması! Portekizli oyuncu, Marcus Berg’in ilk vuruşunu ancak çelebildi, savunmadaki arkadaşlarının sadece izlediği ikinci vuruşunda çaresiz kaldı!

Kısa mesaj

Kombine bilet satışları bitti. Ancak Trabzonspor’un özellikle bilet bulamayan taraftarı, kombine alıp maça gitmeyenlere tepkili. Haklılar; zira tribündeki boşluklar, “Bilet kalmadı” açıklamalarıyla tezat oluşturuyor.

YORUM YAZ